Arızanın Giderilememesinden Dolayı Karadayı Köyünde Çeltik Tarlaları Kurumaya Başladı

“Karadayı köyünden çeltik tarlaları kuruduğu yönünde gelen şikayet www.haberci18.com İnternet Medyasını harekata geçirdi.

Arızanın Giderilememesinden Dolayı Karadayı Köyünde Çeltik Tarlaları Kurumaya Başladı
07 Haziran 2019 - 12:31 - Güncelleme: 07 Haziran 2019 - 12:45

Çeltik Tarlaları Kendi Kaderine mi Bırakıldı?

 

Skandal

 

Whattsapp ihbar hattımıza gelen şikâyeti yetkililere duyuruyoruz.

 

Whattsapp ihbar hattımıza gelen şikâyeti aynen yayınlıyoruz, “Karadayı köyünden çeltik tarlaları kuruduğu yönünde gelen şikayet www.haberci18.com İnternet Medyasını harekata geçirdi.

 

Su hattının patlamasından kaynaklanan arıza neden giderilemiyor? Köy sakinleri şu ifadelere de yer verdiler. Sayın Basın mensubu arkadaşımız sizlerin aracılığı ile Karadayı köyünde yaşanan skandalı şehrin yetkililerine duyurmak istedik. Olayı yetkililere söylemiş olduğumuz halde ilgililer bize, “30 bin TL para verin arızayı yapalım dediler.”

 

 İlgililere Duyurulur!

 

Kimsenin Teknik, Taktik Konularına Bir Sözümüz Yokta, Bu Arızayı Giderin Çiftçileri Uğraştırmayın

 

Lütfen Bir İyilik Yapın

 

Kıraçlara su geldi, fakat patlak oldu. Arızanın giderilebilmesi için ilgililer gelmedi. 30 bin TL para istediler. Çiftçi perişan o kadar masraf boşa gitti diyen çiftçinin sesine, feryadına kulak verin sayın ilgililer.

 

Arızayı giderebilmek için hem ekipmana, hem de paraya ihtiyaç varsa çiftçiye neden yardımcı olunulmuyor? Çiftçi sıkıntının giderilmesini istiyor.

 

 

 

 

 

 

Bu haber 3194 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum