Başkan Esen, Galericiler Sitesi Projesini Tanıttı

Galerici esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Esen, proje ekiplerinin hazırladığı Galericiler Sitesi Projesi’ni galerici esnafına tanıttı.

Başkan Esen, Galericiler Sitesi Projesini Tanıttı
29 Temmuz 2019 - 20:25

Projesini Tanıttı

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Galericiler Sitesi Projesi’ni galerici esnafıyla birlikte inceledi.

 

Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde galerici esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Esen, proje ekiplerinin hazırladığı Galericiler Sitesi Projesi’ni galerici esnafına tanıttı.

 

Kendisinin de uzun yıllar farklı sektörlerde ticaretle uğraştığını dile getiren Başkan Esen, esnafların sıkıntıları çok iyi bildiğini ifade ederken, kentin esnafları ile birlikte gelişip güçleneceğini vurguladı.

 

Kentin yıllardır ihmal edilmiş, ötelenmiş sorunlarını kısa süre içerinde çözebilmek için geliştirdikleri projeleri ve çözümlerini anlatan Başkan Esen, “Biz belediyenin borçlarının arkasına sığınıp verdiğimiz sözleri unutacak değiliz. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadan, her kesime ulaşacak, halkımızın istek ve önerilerini alacağız. ‘Yaptım, oldu’ mantığını yıkıp, istişare kültürünü geliştireceğiz. Bu anlamda sizler için hazırladığımız Galericiler Sitesi Projesi’ni sizlerle birlikte inceliyoruz. Proje ile tüm düşünce, öneri ve eleştirilerinizi proje ekiplerimiz değerlendirecektir.” ifadelerini kullandı.

 

Proje ile ilgili düşünce ve önerilerini dile getiren esnaflar, Başkan Esen’e teşekkürlerini iletti.

 

 

 

  

Bu haber 2596 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum