Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezide mi Çankırı'dan Kopartılacak? (Özel Haber)

Abdulhalik Renda Mahallesi, Ankara Caddesi No:6 18200 Çankırı Merkez adresinde bulunan Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezinin kapatılacağı iddia ediliyor, doğru mu acaba?

Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezide mi Çankırı'dan Kopartılacak? (Özel Haber)
02 Ekim 2019 - 00:45 - Güncelleme: 02 Ekim 2019 - 01:01

Bu Özel Haberimiz Dikkate Alınıp Konunun Üzerine Gidinilirse Gözler Yetkililerden Gelecek Açıklamalarda Olacak

 

Polis meslek yüksek okullarının kapatılıp kapatılmayacağı alımların sona ereceği ile ilgili sorular gündeme gelmektedir. Bizlerde bu konuya kendimizce bilgimiz dahilinde ve kendi  yorumlarımız  ile açıklama getirelim, yetkililerimizden bir açıklama gelsin istedik.

 

POMEM haberlerinde son durum nedir?

 

Abdulhalik Renda Mahallesi, Ankara Caddesi No:6 18200 Çankırı Merkez adresinde bulunan Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi kapatılacak mı?

 

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)’in Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ın imzasını taşıdığı taleple kapatılarak başka bir şehre nakil edileceğini üzülerek öğrendik. Bu günlere kadar yalan, yanlış, belgesiz haberler yaparak halkı kandırmadık ama; ortaya atılan iddialara görede bu haberde inşallah biz yanılırız diyorum. (Yanılacağımızı sanmıyoruz) acı gerçek ortaya çıkacak.

 

Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)’in Kapatılma Talebi Doğru mu?

 

Edindiğimiz bilgilere göre (şayet doğru ise) Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ın isteği üzerine Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezinin eritilerek başka bir şehre kaydırılacağı iddiaları ile karşı karşıya kaldık.

 

Geçmiş yıllarda 250 öğrencisi ile şehre azda olsa maddi ve manevi katkıda bulunan Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezinin öğrenci sayısı uzun uğraşlar sonucu 0/0 artırılarak 500 e çıkartılmıştı.

 

Çankırı Milletvekilleri Ve STK’lar Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) e Sahip Çıkabilecekler mi?

 

Bugün ki edindiğimiz bilgilere bakılırsa işin ciddi olduğunu öğrenerek geçtik klavyemizin başına.

 

Evet arkadaşlar bizim görüşümüz Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezinin kapanacağını düşünmüyoruz.

 

Bu Konuya Bir Açıklık Getirilmesi Lazım

 

Yetkililerimizden kamuoyu adına bir açıklama bekliyoruz. Tüm meraklarımızı gideriniz. Şunu da unutmayın ki yetkililer olarak, yöneticiler olarak belki haberiniz vardır veya yoktur konuyu sıcağı sıcağına paylaşalım diye düşündük. Bizler sizler için araştırıyor sizlere duyuruyoruz. Her zaman belirttiğimiz gibi iddialar doğru ise bu konuya açıklık getireceğinize inancımız tamdır. Lütfen yanlışımız varsa sizler düzeltiniz.

 

Kapatılacağı yönünde hiçbir resmi açıklama mevcut değildir ama; konu ile alakalı olarak ta Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ın imzası bulunan bir yazınında Çankırı’ya ulaştığını bilmekteyiz.

 

Neden Sessiziz?

 

İddialar doğru ise Sayın Milletvekillerimizi, Sayın Valimizi, siyasi parti il, ilçe başkanlarını, STK’ları halkı göreve davet ederek Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezinin kapatılmasını önlemelerini istemekteyiz. Merak edilen bu sorumuz yanıt bulacak mı? Bilmiyoruz ama Allah Allah durup dururken buda nereden çıktı, Admin yalan yanlış yazıyor, salıyor Demeyiniz!

 

Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkmaz!!!

 

Elimizde avucumuzda bacasız fabrika olarak değerlendirdiğimiz bir Çankırı Karatekin Üniversitesi ile birde Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezimiz var. ÇAKÜ ve POMEM den öğrenci sayısı bazında istenilen verimi de alamasak ta Çankırılılar olarak geçmiş dönemde Astsubay Hazırlama Oklumuzu istemeyerek işin en kötüsü de kendi ellerimizle başka şehirlere teslim ettiniz. Kentin birden boşaldığını hissedince eyvah biz ne yaptık diye dizlerinize vurup vurup dövündünüz. AS. HAZ. OK’lunu elimizden kaçırdınız. Yalansa yalan deyin. O zamanda iş işten geçmişti. Geçmiş deki hataları bir daha yaşamak istemiyorsanız Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)’i başka şehirlere kaptırmayınız. Aksine sayıyı çoğaltınız ki şehre katkısı olsun. Bizden hatırlatması. Saygılarımla. M.Ç.   

Bu haber 7151 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum