Çerkeş İlçesinde Meydana Gelen İki Ayrı Trafik Kazasında 8 Yaralı 2 Ölü

Olay yerine gelen 112 Acil Ambulans Sağlık Çalışanları her iki ayrı kazada da zamanla yarıştılar. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Çerkeş İlçesinde Meydana Gelen İki Ayrı Trafik Kazasında 8 Yaralı 2 Ölü
17 Temmuz 2019 - 04:43

Çerkeş’te Trafik Kazası 3 Yaralı 2 Ölü

 

Kaza Yapan Yakınını Görmeye Gelen Aile Kaza Yaptı

 

Kaza, 16.07.2018 Salı günü saat 16:00 sıralarında TEM Otoyolu’nun Dörtdivan mevkiinde meydana geldi.

 

Edinilen bilgilere göre Çankırı Çerkeş ilçesi  Eymür köyü güzergahında kaza yapan yakınlarını görmek için İstanbul’dan yola çıkan 1985 Doğumlu Ümit Kaya sevk ve idaresindeki 01 Y 9187 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak orta refüje çarptı.

 

Otomobil, buradaki yön tabelası direğine çarptı. Kazada hurdaya dönen aracın sürücüsü Ümit Kaya ile birlikte eşi Zeynep Kaya, kızları Rüveyda Kaya, Eslem Kaya ile annesi Cevriye Kaya yaralandı. Yaralılardan Rüveyda ve Zeynep Kaya’nın kazanın ardından kalbi durduğu tespit edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Ambulans Sağlık Çalışanları ekiplerinin kalp masajıyla hayata döndürdüğü Zeynep ve Rüveyda Kaya ile diğer yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

 

Son dakika edinilen bilgilere göre de Hastanede tedavisi süren yaralılardan Zeynep ve Rüveyda Kaya’nın vefat ettiği bilgilerine ulaşıldı. (Çerkeş Vuslat)

 

Seyir Halinde Olan Ve Ters Dönen Araçtan Hafif Sıyrıklarla Kurutuldular 5 Yaralı

 

Direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför kaza yaptı.

 

Kaza Çankırı Çerkeş ilçesi Kurtçimeni mevkiinde meydana geldi.

 

Çerkeş Kurtçimeni mevkiinde seyir halinde giden 34 AFA 088 plakalı araç sürücüsü hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle ters dönen aracın içindeki Hidayet D., Halil İbrahim S., Hacer Ö., Hülya C., Kemal S. Kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

 

Olay yerine gelen 112 Acil Ambulans Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptılar. Müdahalenin yapılmasının ardından yaralılar Çerkeş Devlet Hastanesine kaldırdı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Ajans Çerkeş)

 

1.ci Kaza

 

2.ci Kaza

Bu haber 6810 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum