Çankırı Devlet Hastanesi Acil Serviste Görevli Bayan Güvenlikçi Darp Edildi

Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından M.Ç. darp raporu alarak hasta yakınlarından şikayetçi oldu.

Çankırı Devlet Hastanesi Acil Serviste Görevli Bayan Güvenlikçi Darp Edildi
02 Ağustos 2018 - 19:16

Yeni Türkiye’nin Hastaneleri Eğlenceli

 

Kendilerini Uyaran Bayan Güvenlik Görevlisini Dövdüler

 

Çankırı Devlet Hastanesi'nde kadın güvenlik görevlisi M.Ç.'nin hasta yakınları tarafından dövülme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Darp Raporu Aldı, Şikayetçi Oldu

 

Olay, 30 Temmuz Pazartesi günü Çankırı Devlet Hastanesi'nin acil servisinde meydana geldi.

 

Güvenlik görevlisi M.Ç., hasta yakınlarından, çok kalabalık olduklarını, çalışmaları engellediklerini öne sürüp dışarı çıkmalarını isteyince tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine hasta yakınları, güvenlik görevlisine saldırdı. Diğer güvenlik görevlileri ve hasta yakınlarının araya girmesiyle taraflar sakinleştirildi. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından M.Ç. darp raporu alarak hasta yakınlarından şikayetçi oldu.

 

 

 

Bu haber 12712 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • vatandaş
    5 yıl önce
    Yeni yasa da hastanelere Jandarma atanacaktı ve böyle olaylarda ceza ağır olacaktı gerçekten böyle bir şey varsa göreceğiz...
  • Sağlıkçı
    5 yıl önce
    Bende bir sağlık çalışanı olarak güvenlik görevlisi arkadaşa geçmiş olsun diyorum. Hasta ve hasta yakınlarının ne kadar hatası varsa güvenlik, temizlik ve veri elemanlarına yeterli eğitim verilmediği için bu tür vakalar olabiliyor. İlgili personellerin hastaya yaklaşımlarını bizim kadar herkes görüyor... Hatayı tek tarafta aramamak lazım.
  • ORHAN
    5 yıl önce
    Görevini yapan bir insana (helede bir bayana) şiddet uygulayanları kınıyorum. İlgilileri en ağır cezayı vermeleri için göreve davet ediyorum.