Sadık Ak Çankırı Gençlik Ve Spor İl Müdürü Olarak Atandı

Sadık Ak’ın İl Müdürlüğüne atandığı görev yazısı 25 Kasım 2019 Pazartesi günü kendisine tebliğ edilecek olup, 26 Kasım 2019 Salı günü ise resmi olarak Çankırı Gençlik Ve Spor İl Müdürü koltuğuna oturacak.

Sadık Ak Çankırı Gençlik Ve Spor İl Müdürü Olarak Atandı
23 Kasım 2019 - 22:56 - Güncelleme: 24 Kasım 2019 - 08:15

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev değişimi.

 

Sadık Ak’a Yeni Görev

 

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev değişimine gidinildi. Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğüne çok değerli kardeşimiz, adam gibi adam, Sadık Ak atanmıştır.

 

Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci görevden alındı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun imzalı oluru ile Çankırı Gençlik Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci, Bakanlık emrine araştırmacı kadrosuna alındı. Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğüne KYK İl Müdürlüklerinin Gençlik Spor İl Müdürlükleri bünyesine alınması nedeni ile görevi sona eren Sadık Ak vekâleten atandı. Öte yandan İsmail Efe Yurt Hizmetleri Müdür yardımcısı olarak atanırken, Spor Hizmetleri Müdürü olarak da Ekrem Şahin görevlendirildi.

 

Sadık Ak’ın İl Müdürlüğüne atandığı görev yazısı 25 Kasım 2019 Pazartesi günü kendisine tebliğ edilecek olup, 26 Kasım 2019 Salı günü ise resmi olarak Çankırı Gençlik Ve Spor İl Müdürü koltuğuna oturacak.

 

Hayırlı uğurlu olsun, yeni görevinizde üstün başarılar dileriz.

 

Beni buradan Gönderecek Vekil de İl Başkanı da, Gazeteci de Göremiyorum', diyordun! Ne oldu sn Gerginci?

 

Kurumu Mahvetmişti!

 

Eski Bir Yapı Yıkılırken Kurban Kesilir mi?

 

Çankırı'da 24 Haziran genel seçimlerine doğru belki de Türkiye tarihinde bir ilk yaşanarak, kapalı yüzme havuzu yıkımı için tören düzenlendi, kurban kesildi. Törene Ak Partililer dışında Vali Hamdi Bilge Aktaş başta olmak üzere hiç bir kurum ve STK temsilcisinin katılmaması dikkatlerden kaçmamıştı.

 

Avrupa şampiyonu sporcuya paspas yaptırıyordu!

 

İşitme engelli milli güreşçi Seyfullah Karadeniz'e çalıştığı kurumda verilen yer paspaslama görevi tepki çekmişti. Çankırı Güreşçiler Gençlik Derneği, milli sporcunun yerleri paspaslamaktan antrenman yapmaya vakit bulamadığını öne sürerek Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci’yi şikayet etmiş, uyguladığı hatadan en kısa zamanda dönülmesi talebinde bulunulmuştu.

 

Haber Sitemizde Yayınladığımız “Milyonluk Vurgun İddiası” Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğünde Vurgun mu Yapıldı? Bu İddialar Doğrumu? diye resmi belgelerle haber yapmıştık.

 

Haberimizden rahatsız olan Çankırı Gençlik Ve Spor İl Müdürü Gerginci’nin kendi elleriyle hazırlayıp, yazıp çizdiği çirkin paylaşımı olan “Ciguli Mustafa Çelik, Ak ve avaneleri; daha ne kadar aşağılaşıp dibe vuracaksınız izleyelim görelim… gibi ifadelerini sosyal medyada paylaşma terbiyesizliğine baş vurmuş, hiç çekinmeden, utanmadan, sıkılmadan facebook sayfasında da yayınladığı şablonlu yazılı metni yaptığımız uğraşlar sonucu kendisini bir şey sanan, müdürlük sıfatı taşımasını bilmeyen şahsın çirkin ve bir müdüre yakışmayacak paylaşımını anında yakalayıp masa üzerimize indirmiş; utanma duygusunu yitirmiş bir kurum müdürü Çankırı’da daha hala niye bekletiliyor? Bu insan hakkında çıkan iddialar ve dedikodulardan sonra Çankırı’yı yönetenler susma hakkını mı kullanacak? diyerek mücadelemizi sürdürmüş, Cumhurbaşkanlığımızda dahil çirkin saldırıyı tüm yetkili mercilere, siyasilere duyurmuştum.

 

Biz Çankırı yaran kültürü ile doğup büyüyen, yaran kültürü hamuru ile yoğrulan, Çankırı ve Çankırılı insan sevdalısı Karatekin Mahallesi, Damlamca sokak, Tahta Köprü (Acı Su bebeleriyiz).

 

Alparslan’ın bizlere armağan ettiği Türk yurdunun yaran diyarında yapılanlara bak. Her kurumda görev değişimi şart artık. Daha fazla kişinin görüşü değişmeden sevgili siyasetçilerimiz bunu yapmalı. Her kurumu kurcalarsanız neler çıkar neler. Sil baştan herşey hizmet sevdalısı insanlarla değişmeli. Al hastaneyi, vur Gençlik spor a. Bu Çankırı emanet edildiği gibi yönetilsin duamız olsun.

 

Çankırı'ya kim zarar verirse, kim halka zarar verirse yakasına yapışırız. Kimse kusura bakmasın. Sonuçta canı sıkılanlar, üzülenler olacaktır. Dairede at oynatanlar ne yapacak?! Bekleyip göreceğiz.

 

www.haberci18.com İnternet Medyası ve admini olarak, “Bu memleketin insanına kulak veren, sorunları çözebilen her kim olursa olsun taçlandırırız. Çok kişinin psikolojisini bozup, yeriyle ekmeğiyle oynayan kim olursa olsun onu da affetmeyiz. Kirli çamaşırlarını ortaya döker efendice eleştirimizi yapar kamuoyunu bilgilendiririz.

 

Çankırı’nın hizmetkarı olduklarını her fırsatta beyan eden Sayın Salim Çivitcioğlu vekilimiz, Sayın Muhammet Emin Akbaşoğlu vekilimiz, Sayın Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen ve ilimizin Valisi Sayın Hamdi Bilge Aktaş beye, Sayın Cumhuriyet Başsavcımıza, Sayın İl Emniyet İl Müdürümüze, tüm siyasi parti yöneticilerine, STK’lara yalvarıyorum.

 

Biliyorum bende farkındayım. İnternet Gazeteciliğim doğru yolundadır, şüphem yok. Bazen sözlerim ağır oluyor, eleştiriyorum. Kalbe dokunuyor. Bazen de Çankırı’nın menfaatine olan konularda ağzımı açabiliyorum. Ama şehrime, insanlarına, kamu kurumlarımızla birlikte çalışanlarına nankörlük yapmıyorum. Doğrularla mücadele ediyorum. Yanlışa yanlış, doğruya doğru diyebilmek için savaşıyorum. Siz saygı değer amirlerim, siyasetçilerim, okurlarım olarak bunu çok iyi biliyorsunuz, şımarmıyorum, şov yapmıyorum.

 

www.haberci18.com İnternet Medyası ve admini olarak yalan, yanlış, belgesiz haberler yaptığımı gözlemlediğiniz, tespit ettiğiniz an, kamu kurum ve çalışanlarına belden aşağıya vurduğum an, milletin cebine el soktuğum an, kişilik haklarına, özel yaşantılarına dil uzattığım an beni de yargılamazsanız siz yöneticilerimize hakkımı helal etmiyorum. Hakkımızda vereceğiniz kararlara saygı duyar, boynum kıldan incedir diyorum. Benimle kimin ne derdi varsa da insanca karşıma çıksın malıma, kişilik haklarımıza zarar vermesin, şahsımızı ve sahibi olduğum internet medyamızı karalayıp terbiyesizlik etmesin. Bu kansızlıktan, korkaklıktan başka bir şey değil diyorum.

 

“Hizmetkârı olduğunuz, olduğumuz bu memlekette beytül mala el uzatanlara sessiz kalmamalısınız.” Bu kadar olaydan sonra hala şehitler, yaranlar diyarı Çankırı’mıza kim veya kimler yanlış yapıyorsa bu tipleri koruyan, kollayan arkadaşlar sizlerde vebal altındasınız. Çankırı sevdalısı olalım. Menfaat sevdalılarına hep birlikte cezası neyse verelim. Düşman ayağı basmamış Çankırı’mızı içimizdeki hain ve düşmanlardan koruyalım. Saygılarımla.

 

 

Ekrem Gerginci'nin facebook sayfasından yapmış olduğu çirkin paylaşımını bir kez daha buradan paylaşıyoruz.  Biz utanmıyoruz bu paylaşımdan. Ama; yüzleri kızaracak insanlar var. Bu paylaşımı görsünler de ona göre yorum yapsınlar. Bize saldıranlara, hakkımızda asılsız, yersiz konuşanlara teşekkür edecek halimiz yok herhalde. Takdir kamuoyunun.

Bu haber 6850 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum