Son Dakika Eski Orduevi Binası Çankırı Belediyesi'ne Tahsis Edildi

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, "Cumhuriyet Mahallesi 41 ada, 14 parselde bulunan 1917,75 metrekarelik alanın Belediyeye tahsis edildiğini duyurdu."

Son Dakika Eski Orduevi Binası Çankırı Belediyesi'ne Tahsis Edildi
01 Kasım 2018 - 19:51

Çankırı Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi’nde bulunan ve eskiden orduevi olarak kullanılan binanın tahsisini aldı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, atıl bir halde bulunan binanın kültürel ve sosyal bir tesis haline dönüştürülerek halkın hizmetine açılacağını bildirdi.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yapılan görüşmeler neticesinde eski orduevi olarak kullanılan ve daha sonrasında hazineye devredilen Cumhuriyet Mahallesi 41 ada, 14 parselde bulunan 1917,75 metrekarelik alanın Belediyeye tahsis edildiğini duyurdu.

 

Belediye tarafından gerekli proje çalışmalarının hızla tamamlanarakeskiden orduevi olarak kullanılan binanın kültürel ve sosyal tesis olarak halkın hizmetine sunulacağını belirten Boz, “Tesisin Çankırı’mıza kazandırılmasındaki katkılarından dolayı başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum olmak üzere AK Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekilimizi Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu’na, Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi ve Milletvekilimiz Salim Çivitçioğlu’na, İl Başkanımız Celal Kaman’a, Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Potukoğlu’na teşekkür ediyorum. İlimize ve halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

 

Bu haber 4733 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum