Yaylakentliler Ankara'da Bir Araya Geldi

Yaylakent Belediye Başkanı, aynı zamanda belediye Başkan adayı Kadir Dede proje tanıtım programını Ankara'da gerçekleştirdi.

Yaylakentliler Ankara'da Bir Araya Geldi
20 Mart 2019 - 08:28 - Güncelleme: 20 Mart 2019 - 12:22

Ankara Pursaklar’da Yaylakentliler Buluştu.

 

Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede'nin, Belediye Meclis üyeleri ve proje tanıtım programının sponsoru Çankırı Sevdalısı ve üç dönem Milletvekili aday adayı olan İş adamı Ünal Alpay’ın destekleriyle yaklaşık 650 kişiye yemek ikramı ile başlayan programa Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Ak Parti Genel merkez İdari Koordinatörü Kadir Celal Urşavaş, Ak parti Çankırı SKM Başkanı Nevzat Erdem, Ak parti Pursaklar ilçe başkan vekili Bayram Baş, Ak Parti Orta ilçe Başkanı Halil Akpunar ve çok sayıda Yaylakentli vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Selamlama konuşmasına şöyle devam etti:

 

Yıldız ’’Ben Ankara ikinci bölgeden partimizin Milletvekili seçilmeme siz değerli hemşerilerim büyük destek vererek teveccühünüzü alarak seçildim. Bende Çankırı Çerkeşli bir bacınız kardeşinizim. TBMM deki odamın kapısı tüm hemşerilerime açıktır. Çankırı’mıza yapılacak her türlü icraatları da destekliyor ve de desteklemeye devam edeceğim, beni dinlediğiniz için teşekkür eder Yaylakent Belediye başkanı ve Ak parti Başkan adayı olan Kadir Dedeye başarılar dilerim’’ dedi.

 

Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu ise, selamlama konuşmasında şu ifadelere değindi:

 

Çivitcioğlu ’’Yaylakent Belediye başkanı ve aynı zamanda da partimizin adayı olan Kadir Dede ile yola devam etmek istiyoruz, inşallah bu destekleriniz 31 Mart’a kadar devam edecek ve Kadir Dede kardeşim o emaneti aldıktan sonra hizmetlerine devam edecektir inşallah.

 

Değerli kardeşlerim Televizyonlardan Sayın Cumhurbaşkanımızı takip ediyorsunuz ne diyor?  “Ak Partiye Aday adaylık başvurusunda bulunup ve seçilemeyerek başka partilerden aday olanlar. Bu trenden indikten sonra asla bu trene binmezler diyor. “Bazı adaylar diğer partilerden seçildikten sonra Ak partiye geçeceklerini söylüyorlarmış kesinlikle böyle bir şey olamaz, olamayacakta. Siz değerli kardeşlerim başarılı çalışkan bir Belediye Başkanınız var, ona bu görevi verim. Biz iki vekiliniz olarak onun yanındayız hepinizi Allah’a emanet diyorum. “Diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede, selamlama konuşmasından sonra slaytla 2014 yılında 2019 yılana kadar 120 proje yaptıklarını anlatırken salonda bulunan Ankaralı hanım efendiler, “Siz Ankara’da yaşıyorsunuz. TBMM sine, Anıtkabir’e gidenleriniz var mı diye sorarak konuşmalarına başladı. Yaylakente oturan bayanlarımızı TBMM, Anıtkabir, Hacı Bayramı veli Camii, Nevşehir Ürgüp peri bacaları, Urfa Balıklı göl, Adıyaman, Konya, Çanakkale ve Karadeniz turlarını Eşin Nurgül Dede sayesinde gerçekleştirdik. Oylarınızla destek sizlerden, Hizmette biz den. Gördüğünüz gibi Yaylaket’in sevdalısı, bu çorbada bizimde tuzumuz olsun diyen 18 encümenimin geçmişleri pırıl, pırıl yeter ki bize oyunuzla desteklerinizi esirgemeyin, esirgemeyeceğinize de güveniyorum dedi. Bura da bizleri yalnız bırakmayan Milletvekillerimize, Teşkilatımızın yetkililerine ve bu programda bize maddi, manevi desteklerini esirgemeyen iş adamı Sayın Alpay Ünal’a huzurunuz da bir kere daha teşekkür ediyorum.  Allah yar ve yardımcınız olsun, Allaha emanet olun’’ diyerek sözlerine son verdi.

 

Buluşma amacına ulaşarak son buldu.

 

 

 

 

 

Bu haber 3206 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum