Bıktık! Usandık! Yeter Artık! (Özel Haber)

86 Bin 400 Nüfuslu bir şehrin hakkını yemek ne acı. Allah kimseye nasip etmesin fani dünya da Türk milletinin, Çankırı’nın haklarının yenmesini. Yazık acırım Çankırı’mın insanlarına, acırım ülkeme ve ülkemin insanlarına.

Bıktık! Usandık! Yeter Artık! (Özel Haber)
14 Ekim 2020 - 12:26 - Güncelleme: 14 Ekim 2020 - 12:47
1 Değil, 2 Değil, 3 Değil!

Bu Dedikodular Esnafları da, Vatandaşları da, Çalışanları da, Biz Gazetecileri de Bıktırdı

Bütün şehir bu yolsuzluk, hırsızlık iddiasını konuşuyor, biz utanıyoruz artık. Ya sizler???

Allah Rızası İçin Bu Olaya Açıklık Getirin

Sayın yetkililer, idareciler lütfen bir basın açıklaması yapın, böyle bir hırsızlık var mı yok mu? Adı geçen idareciler tüm personele mobing uyguluyor mu? Uygulamıyor mu? Bunlara sizler mi dur diyeceksiniz, yoksa bizler mi?

Geç Gelen Adalet, Adalet Değildir!

Sayın Valim, Sayın Başsavcım, Sayın Hakim ve Savcılarım, Sayın İl Emniyet Müdürüm, Sayın İl Sağlık Müdürü, Sayın Çankırı Devlet Hastanesi Baştabipliği tek isteğimiz gerçekler neyse ortaya çıksın. Yeter artık Bıktık usandık. Bize yalan yanlış haber yapıyor diyenlerde ortaya çıksın, çıkarılsın.

Söylenecek sözde bitti yorumda bitti. Kim bu hırsızlığa yolsuzluğa haksızlığa sessiz kalıyorsa söylenecek tek şey var. Bu ve benzeri herhangi bir haksızlık sizin başınıza geldiği zaman bunlar hep böyleydi korkudan bizler sustuk bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediğimiz için böyle oldu demeyin.

Varsa Yoksa Sağlık

Sonu nereye varırsa varsın, “www.haberci18.com İnternet Medyası olarak Çankırı’m, cefakar, fedakar, kadirşinas insanları için mücadelemizi bırakmayacağız, sonuna kadar savaşacağım. Ama doğrularımızla”  

Çankırı’da sağlık denilince ilk akla gelen mevcut hastanenin mekân, doktor, poliklinik hizmetleri vb yetersizliği, 400 yataklı Devlet Hastanesinin ne zaman yapılacağı konusunu gündemimizden çıkarmayacağımız bilinmelidir.

“Devlet Hastanesine anjiyo hizmetini dahi gündeme getiremediniz. Yalansa ya bu adam yalan konuşuyor, boşa yazıp çiziyor desin. Ambulansa yükledikleriniz hastanın kimi Ankara yolunda hastaneye varmadan,  kimi de hastanede ölüyor.” 

Çankırı'da Sağlık namına bir şey bırakmadınız. Kimse sizin emir kulunuz değil, oyuncağınız da değil. Devletin bu kurumu sizin babanızın malı da değil. Yarına kalır yanınıza kalmaz aldığınız beddualar.

“Milletvekillerinin bu memlekete faydası dokunmayacak mı?” diye soruyorlar biz gazetecilere… “Benim haklarımı savunamayacak aciziyette iseler neden göreve talip oldular?” diye bize dertlerini yanan halkımız artık Çankırı’dan ümitlerini kestiklerini çekinmeden her yerde konuşuyorlar.

Yine paravanın arkasındaki sendikacılar sağlık müdürünü, sayın valimizi çuvallattırdılar. Çankırı Valisi Ayaz da sağlık çalışanlarının arkasındayız dedi şimdi göreceğiz; sağlık çalışanlarının arkasında mı, yoksa yolsuzluğa bulaşmış sendikacıların arkasında mı? Yoksa doğruları anlatanların yanında mı? Bekleyip göreceğiz.

Ne hastaneymiş be? Şehrin Milletvekilleri, Valisi de hala suçluların arkalarında duruyorsa koltukta sayın idarecilerde oturmasın, Milletvekilleri de. Biz Çankırı Milletvekiliyiz demesinler o zaman. Bunların hepsinin çoktan ihraç edilmesi lazımdı. Birazcık onur olsa olayda adı geçen sendikacı ve diğerlerinin hepsi istifa ederdi diyeceğim de... O da yok bunlarda anlaşılan...

Haydi, Tüm Yetkili ve Etkisiz Merciler Top Sizde!

Atalarımız boşuna dememişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Hani nerede Adalet. En kötü Adalet geciken adalettir. Kim haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizlik yapıyorsa, devletine zarar veriyorsa, millet hakkını yiyorsa, adam kayırmacılığı ile zulme ortak oluyorsa kendilerini Allah’a havale ediyoruz.

Sonuç Çankırı’daki bu olayı Türkiye de duymayan kalmadı fakat Çankırı halkı ve Çankırı yetkililerinin üzerine ya ölü toprağı serpildi. Allah bilir yada bilemiyorum alavere, dalavere işlerle mi ilgileniyorlar?

Umarım Ak Parti hırsıza benim hırsızım muamelesi yapmıyordur, Reis dünyayla uğraşıyor bunlar www.haberci18.com İnternet medyası, Çankırı Postası ve sağlık çalışanı Özkan Öz veya diğer sağlık çalışanları ile) :)) Ak Parti Genel Merkezi başta olmak üzere Sayın Vali, Sayın Başsavcı, Sayın Hakim ve Savcılarımız, Sayın İl Emniyet Müdürü, Sayın İl Sağlık Müdürü, Sayın Çankırı Devlet Hastanesi Baştabipliği bu olaya odaklanmalı. Peş peşe yaşanan ve uzun süre devam eden olumsuzluklar nedeniyle çalışamaz hale gelen bazı sağlık çalışanları adına iş kayıplarının yanı sıra halkında zarar gördüğünü ifade ederek kesin çözüm için yetkilileri göreve davet ediyoruz.
 
86 Bin 400 Nüfuslu bir şehrin hakkını yemek ne acı. Allah kimseye nasip etmesin fani dünya da Türk milletinin, Çankırı’nın haklarının yenmesini. Yazık acırım Çankırı’mın insanlarına, acırım ülkeme ve ülkemin insanlarına.

Çankırı Bu Değil

Çankırı; İnsanların yüzünde taşıdığı ifadenin sırtında taşıdığı elbiseden daha acı olması gereken yer değildir.

Çankırı; İnsanların acı çayın sürüklediği bir yaprak gibi kendini suyun akışına bırakarak, uygulamalara razı olma yeri değildir.

Çankırı; Bu memleketin ekmeğini yiyip, suyunu içerek, gözünün içine baka baka insanımızın hayalleri ve sevdası için gerekenleri yapmayanların yeri değildir.

Çankırı; Sorumlu sorumsuzların ve yetkisiz ve etkisiz yetkililerin sırtını sıvazlama, başını okşama ve gönlünü hoş tutma yeri değildir.

Çankırı; Sıradan alışılagelmiş kime ve neye hizmet ettiğini bilmeden çığırtkanlık yaparak, sokaklarda zafer kazanmış kahraman karşılar gibi kutlama ve stres patlaması yapma yeri değildir.

Çankırı; Yıllarca kandırılmış ve Çankırı için çalıştığını zannedenlere karşı sabır ve sebatla inanmayı tercih etme yeri değildir.

Çankırı; Ankara’nın kıyıda köşede kalmış, kenara itilmiş ötelenmiş ve ötekileştirilmiş bir ilçesi değildir.

Çankırı; İstanbul’un arka bahçesi gecekondu semtinde varoşlar mahallesi de değildir.
Çankırı; Zonguldak  ve Karabük’ün içinden geçerken sadece bakılan ama görülmeyen tren istasyonu değildir.

Çankırı; Kastamonu ve Sinop’un kuş uçmaz kervan geçmez yerlerinde yolgeçen hanı değildir. Nokta.


 
Bu haber 9910 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 5 Yorum
  • SAĞLIK
    3 yıl önce
    Diş hastanemiz pandemi nedeni ile hizmet vermemekte olup vatandaşlarımız diş dolgusu için özel dişçiye giderek 1 diş dolgusu için 300 TL ödüyor. Diş dolgu işlerinde özel dişçiler tedbir alıyor fakat Devlet tedbir alamıyorum. Memur Sen- Sağlık Sen e bağlı üyeler dişe ilgili işlemlerini Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde yaptırıyor. Yazık değil mi Çankırı halkına Yazıklar olsun.
  • Vatandaş
    3 yıl önce
    TUİK Çankırı'yı en fakir iller arasında gösteriyor. Özel bir kuruluş gayri safi milli hasılası tek artan il diyor. Burada bir sorun yok mu? Nasıl 2 ayrı tezat rapor yayınlanıyor? Şimdi devletin TUİK'ini görmezden gelenler özel kuruluşun raporuna sarılıyor. Yahu gören Çankırı'da ekonomi şaha kalkmış sanacak. Fabrika sayısı mı arttı? İstihdam mı arttı? İhraçatımız mı arttı? Nasıl oldu bu artış?.. Çok komik oluyorsunuz. Bari Çankırılıların aklıyla alay etmeyin. Şu raporu benden başka okuyan yok mu? Bir okusanız... Neyse yine popülizm yapanların algısını bozmak, anlatmak bize düşecek.
  • Zeus Şimşekkral
    3 yıl önce
    Çankırı'nın verdiği oyların sonucu...
  • SESSİZ ADAM
    3 yıl önce
    MUSTAFA BEY SÖZÜM SİZE;ÇANKIRI'NIN YERLİ BİR EVLADI OLARAK NE KADAR ÇABALADIĞINIZ, ÇANKIRI İÇİN KENDİNİZİ NE KADAR RİSKE ATTIĞINIZ AŞİKAR. TARTIŞMASIZ. HATTA ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM Kİ BİR ÇOK ÇANKIRILIDAN DAHA DA ÇANKIRILISINIZ. AMA GÖRÜNEN BİR KÖY VAR.HERKES HALİNDEN MEMNUN GİBİ.BAKIN NE ÇALIŞAN GÖZÜNÜ AÇABİLİYOR,NE DE HALK SİZE DESTEK VEREBİLİYOR.ÜST KADEMEDEKİ YETKİLİLER İSE, DURUM MAĞLUM..SİZE TAVSİYEM BU İŞ BU KADRO İLE OLMAZ...YANİ YALNIZ SAVAŞIYORSUNUZ..SAVAŞMAK MÜCADELE TAKIM İŞİDİR. BU DURUMDAN RAHATSIZ OLANLAR, HALK, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI V.S..BAKIN ÜST MAKAMLARIN ESNAFLARA BİLE SÖZÜ GEÇMİYOR..YAPTIRIM GÜCÜ YOK..ESNAFLARIN DÜKKAN ÖNÜ ÇARŞAMBA PAZARI MİSALİ, KALDIRIMLAR İŞGAL EDİLMİŞ.SAĞLIK SEKTÖRÜ MAĞLUM..UMARIM YAZDIKLARIMI DİKKATE ALIRSINIZ.SİZİ SEVİYORUZ.İYİ YÜREKLİ ADAM.ÜZMEYİN KENDİNİZİ SİZİN GİBİ BAŞKA MUSTAFALAR KALMAMIŞ ÇANKIRI'DA DA..
  • .
    3 yıl önce
    Lütfen ya eğitim araştırma hastanesi yapın ya da onkoloji. Biz yollarda ziyan olduk. Çankırı halkı tedavi için sürekli başka illere gitmek zorunda kalıyor. Yazıktır günahtır.