Sumitomo Rubber AKO Lastik Fabrikası Ücretsiz Koruyucu Maske Dağıttı

Çankırı’nın Japon Lastik Devi Sumitomo Rubber AKO Lastik Sanayi, “Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında Hükümet Konağı giriş kısmında ve Çankırı Belediyesi girişinde stant açtı.

Sumitomo Rubber AKO Lastik Fabrikası Ücretsiz Koruyucu Maske Dağıttı
14 Aralık 2020 - 22:09 - Güncelleme: 15 Aralık 2020 - 10:42
Koruyucu Maske Dağıttı

Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Hükümet Konağı giriş kısmında vatandaşlarımıza, 60°C'de yıkanabilir Gümüş İyonları kullanılarak üretilmiş maske dağıtımı yapan Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası standını ziyaret ederek, yetkililere teşekkür etti.

Çankırı’da Türk-Japon Dostluğu Pandemi Sürecine de Yansıdı

Çankırı’nın Japon Lastik Devi Sumitomo Rubber AKO Lastik Sanayi, “Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında Çankırı Belediyesi girişinde stant açtı. Fabrika çalışanları, belediyeyi ziyaret eden vatandaşlara ve belediye çalışanlarına pandemi süreci sebebi ile ücretsiz olarak koruyucu maske dağıttı.

Sumitomo Rubber AKO Industries Başkanı ve aynı zamanda CEO’su Toshihiko Komatsu ve beraberindeki heyet,  Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’i makamında ziyaret etti. Çankırı’da birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Japon şirketi, pandemi sürecini de es geçmedi. Başkan Esen’in onayı ile Çankırı Belediyesi giriş katı Hilal Masa’nın karşısında stand açıldı. Stantta bekleyen fabrika çalışanları, belediye personeline ve vatandaşlara maske hediye etti. Standın hafta sonuna kadar hizmet vereceği ve vatandaşlara maske dağıtacağı bildirildi.

Esen, corona virüs salgını sebebi ile maske dağıtan Sumitomo Rubber AKO Lastik Sanayi yetkililerine teşekkür ederek “Çankırı’da güzel bir örneğini sergilediğimiz Türk-Japon dostluğunun, zor zamanlarda daha da güçlenerek devam ettiğini görmek çok sevindirici. İçinde bulunduğumuz zor günleri, birlikte el ele vererek atlatacağımıza inanıyorum.” dedi.




























Bu haber 5117 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Alper ince
    3 yıl önce
    Helal olsun. Bu yatırımı Çankırımıza yapan Japonlardan ve öncü olanlardan Allah razı olsun. Kaç kişiye ekmek kapısı oldu.