73 Yaşındaki KOAH Hastası, Koranavirüs'ten Çankırı'da Hayatını Kaybetti

Osman K.'nın hastaneye götürülmesi için köye gelen 112 Acil Ambulansa taşınması olayında yardımcı olan iki vatandaş da sağlık ekiplerinin uyarısı sonucu evde 14 gün sürecek karantina altına alınmışlardı.

73 Yaşındaki KOAH Hastası, Koranavirüs'ten Çankırı'da Hayatını Kaybetti
08 Nisan 2020 - 00:22 - Güncelleme: 08 Nisan 2020 - 00:31
73 Yaşındaki KOAH Hastası, Koranavirüs’ten Hayatını Kaybetti

Edinilen bilgilere göre Çankırı Bayramören ilçesi Yusufoğlu köyü Karakışla mahallesine geçtiğimiz günlerde Ankara'dan gelen ve KOAH hastası olduğu bildirilen Osman K.'nın sağlık durumunun kötüleşmesi sonucu sağlık ekiplerince Koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı.

Osman K.'nın hastaneye götürülmesi için köye gelen 112 Acil Ambulansa taşınması olayında yardımcı olan iki vatandaş da sağlık ekiplerinin uyarısı sonucu evde 14 gün sürecek karantina altına alınmışlardı.

Son Dakika

Korona virüsüne yakalanan KOAH hastası Osman K. (73) Çankırı’da vefat etti.

Takvim yaprakları 06.04.2020 Pazartesi gününü gösterirken Osman K.'nın dün sabah saat 05:00 sıralarında vefat ettiği bilgileri duyuldu.

Bayramören Yusufoğlu köyü Karakışla mahallesinden Osman K. 4 gündür Korona virüsünden tedavi gördüğü Çankırı Devlet Hastanesinde dün sabah saat 05:00’de vefat etti. Yaklaşık 11 yıldır kronik KOAH hastası olan Osman K’nın cenazesi Bayramören İlçesi Yusufoğlu köyünde 4 kişinin kıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi. Osman K’nın cenaze törenine karantina tedbirleri uygulanan ailesi dahi katılamadı.

Cenazeye, merhumun karantina dışında kalan oğlu, köy muhtarı Muhsin Köse, köy imamı ile bir kişi daha katıldı. Defin işlemlerinin uygulanmasına jandarma ekipleri eşlik etti. Yusufoğlu köyüne bağlı Karakışla mahallesinde oturan aile ise karantina tedbirleri devam ediyor. Ailenin ihtiyaçları muhtar tarafından karşılandığı öğrenildi.
 
Bu haber 7964 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum