Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdulkadir Sucu Vefat Etti

TCDD Çankırı Gar Sinyalizasyon Şefliğinde görev yapan arkadaşımız İrfan Sucu'nun Babası, Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdulkadir Sucu hakka yürüdü.

Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdulkadir Sucu Vefat Etti
10 Nisan 2021 - 22:48 - Güncelleme: 10 Nisan 2021 - 23:14
Sucu Ailesinin Acı Günü

İnna Lillahi ve inna ileyhi raciun

Çok üzücü oldu. Bir dostumuzu daha kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Bu illet hastalık Covid-19 bir bir bizden iyi insanları alıyor
.

Biz senden razıydık Allah’ta sende razı olsun. Peygamber efendimiz komşu eylesin İnşallah.

Çankırı Tuzlu Köyü sakinlerinden merhum İrfan Sucu'nun oğlu, 1964 doğumlu Abdulkadir Sucu tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde vefat etti.

TCDD Çankırı Gar Sinyalizasyon Şefliğinde görev yapan arkadaşımız İrfan Sucu, Sakarya Defterdarlığında çalışan Erhan Sucu'nun Babaları
, Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdulkadir Sucu, pandemi tedavisi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde 10.04.2021 Cumartesi günü akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Abdulkadir Sucu’nun cenazesinin 11 Nisan 2021 Pazar günü (yarın) öğlenden önce Çankırı Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünden alınarak Sarıbaba aile mezarlığına defnedileceği öğrenildi.


Allah gani gani rahmet eylesin, ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun İnşallah. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Bu haber 5924 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mahmut Çiftci
    3 yıl önce
    Değerli gönül dostu abim mekân cennet olsun Rabbim peygamber efendimiz komşu eylesin