AK Parti Milletvekili Salim Çivitçioğlu "Çankırı'da Sıkıntılı Bürokrat Her Kim Olursa Olsun Karşısında Beni Bulur" Dedi

Ak Parti İl Başkanı Abdülkadir Çelik’in düzenlediği basın toplantısına katılan Milletvekili Salim Çivitcioğlu sorularımızı cevaplandırdı.

AK Parti Milletvekili Salim Çivitçioğlu "Çankırı'da Sıkıntılı Bürokrat Her Kim Olursa Olsun Karşısında Beni Bulur" Dedi
01 Kasım 2019 - 15:20

Milletvekiline İlimizde Sıkıntılı Olan Bazı Daire Müdürlerinin Akibetini Sorduk. Vekil Gürledi

 

Sıkıntılı Bürokrat Karşısında Beni Bulur!

 

Yanlış Yapan Gider

 

Vatandaşıma sıkıntı verecek bürokrat kim olursa olsun dimdik karşısındayım. Vatandaşa yanlış yapmak bizlere yanlış yapmaktır.  Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza yanlış yapmaktır. Yakasına yapışırım. Beni kimse sorgulamasın. Sorgulayacak babayiğit varsa gelsin benimle beraber 48 saatini geçirsin. Vatandaşın problemine yardımcı olmaktan büyük bir haz duyuyorum.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, “Ben Çankırı’nın vekiliyim. Oy verenin de vermeyenin de vekiliyim. Bulunduğum sürece adam gibi eserler bırakmak için buradayız. İktidar partisiyiz, incelenir. Bizim birliğimizde bütünlüğümüzde bir sorun yok. İl başkanım, merkez ilçe başkanım, kadın kolları, gençlik kolları başkanım görevinin başında. Hiçbir sıkıntı yok. AK parti burada dimdik duruyor. Bürokraside zafiyete kesinlikle müsaade etmeyiz. Vatandaşıma sıkıntı verecek bürokrat kim olursa olsun ben karşısındayım. Çankırı’yı da adım adım biliyoruz. Bürokratların hepsini tanıyoruz. Kimin ne oluğunu neler yaptığının farkındayız. Çankırı’ya kim yanlış yaparsa gereğini yaparız.

 

Beni sevmeyebilirsiniz ama şehrimiz için birbirimize katkı sunacak şekilde samimi olalım. Bizler her şeyi güzel yapmak için Çankırılılardan yetki almışız. Daha huzurlu bir ortamda yaşamanız için sorumluluğumuzun olduğunun farkındayız.

 

Kurşunlu İlçemizdeki Söğüt Seramik Fabrikasının Akıbetini de Sorduk

 

Söğüt seramikle ilgili cumhurbaşkanımıza da özelde konuyu arz ettim. Yerel yönetimler başkanımızla halk bankamızla görüştük. Grup başkan vekilimiz bizler ilgililer düzeyinde bir görüşme yaptık. Oradaki fabrikanın büyük borcu var. Bununla ilgili meclis kapanmadan önce ödemede tıkanma yaşayanlar için bir kanun çıkarmıştık. Şirketle halk bankası görüşme yapıyor. Şirketin sadece halk bankasına değil bazı bankalara borcu var. Halk bankası öncülüğünde ödeme planları oluşturulup inşallah en geç yıl sonuna kadar bu iş çözülüp tekrar faaliyete girecek.

 

 

 

 

 

 

Bu haber 4196 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • misafir
    4 yıl önce
    Kolayı var önce sendikacılara bir el at. Bütün yolsuzlukları belgelenen adamlar hala yerinde siz neden bahsediyorsunuz? Güldürmeyin kendinize.