Moğulkoç Ve Aktaş Ailelerinin Mutlu Günü

Şehrimizin seçkin ailelerinden, Çankırı Valiliği çalışanları Nurcan & Arif Moğulkoç çiftinin oğlu Arif Kadir, İstanbul’da ikametgah eden...devamını okuyunuz.

Moğulkoç Ve Aktaş Ailelerinin Mutlu Günü
27 Mayıs 2023 - 19:33 - Güncelleme: 27 Mayıs 2023 - 19:41
Mutluluklarını Davetlileri İle Paylaştılar

İstanbul Ve Çankırı’da Hafta Aralıklı İki Düğün Birden

İstanbul Esenler Kültür Merkezi Balo Salonunda Kına & Düğün, Çankırı Koç Otel Gökkuşağı Düğün Salonunda ise Nikah & Düğün

Şehrimizin seçkin ailelerinden, Çankırı Valiliği çalışanları Nurcan & Arif Moğulkoç çiftinin oğlu Arif Kadir, İstanbul’da ikametgah eden, değerli şahsiyetlerden emekli memurlarımız Halime & Osman Aktaş çiftinin biricik kızları Fatma Çankırı’da kıyılan nikahla hayatlarını birleştirdi.

Arif Kadir Moğulkoç ile Fatma Aktaş’ın mutluluğa adım attığı Çankırı’daki düğün törenine geçmiş dönem Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de katıldı.

Şahitlerin huzurunda, ömür boyu mutluluğa davetlilerin alkışları eşliğinde “EVET” dediler.

Genç çiftlerimizin Çankırı Koç Otel de gerçekleşen, orkestranın canlı performansı eşliğinde çiftin ilk dansı ile başlayan gecede nikah merasiminde şahitlikleri geçmiş dönemlerin AK Parti Çankırı Milletvekiliğini yapan Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen bey yaptılar.

Hüseyin Filiz genç çifte saygı ve sevgi çerçevesinde bir ömür boyu mutlu bir hayat sürdürmelerini dileyerek evlilik cüzdanını geline teslim etti.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de, her iki aileye de hayırlı olsun temennisinde bulundu. Törene, çiftin yakınları, Çankırı Valiliği çalışanları, her iki ailenin davetli misafirleri katıldı. 

Takı merasimi, hediyelerin düğün mekânının uygun bir yerinde sandık kutusuna konulması şeklinde yapıldı. Çeşitli ikramlardan sonra konuklar hayırlı, uğurlu olsun dilekleri temennisinde bulunarak ilerleyen gecede düğün sahipleriyle vedalaşıp mekandan ayrıldılar.

Özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak, mutluluklarına mutluluk katan dost ve akrabalarını ağırlama gayretindeki memnuniyetleri yüzlerine yansıyan Aktaş ve Moğulkoç ailelerini kutlar, Arif Kadir Moğulkoç –  Fatma Moğulkoç genç çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

www.haberci18.com İnternet Medyası olarak, "Genç çiftimize iki cihan saadeti diliyoruz. Bir yastıkta kocasınlar."

Bu haber 8685 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum