Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu'ndan İftar

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı, Amatör Spor Kulüpleri Kurucusu merhum Şeref Kalfa adına iftar programı düzenledi.

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu'ndan İftar
05 Nisan 2024 - 23:08 - Güncelleme: 05 Nisan 2024 - 23:16
İftarda Buluştular

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu’ndan Şeref Kalfa Adına İftar Programında Bir Araya Gelinildi

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı, Amatör Spor Kulüpleri Kurucusu merhum Şeref Kalfa adına iftar programı düzenledi.


Okunan akşam ezanı ile birlikte topluca iftar yapıldı. İftar yemeğinin ardından yemek duası edildi.

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Başkanı Celal Kaman tarafından organize edilen, Amatör Spor Kulüpleri Kurucusu merhum Şeref Kalfa adına 04 Nisan 2024 Perşembe günü Koç Otel’de düzenlenen iftara, Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak, Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Celal Kaman ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve merhum Şeref Kalfa'nın ailesi, kentteki, ilçelerimizdeki bazı kulüplerin yöneticileri, sporcular ve diğer ilgililer, bazı basın mensupları katıldı.

Katılımcılara hitap eden Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Başkanı Celal Kaman yaptığı açıklamada, "Şeref abimizin adıyla başladık, bundan sonra da her yıl değişik futbola gönül vermiş görev yapmış hizmet etmiş abilerimizin isimlerini yaşatacağız. Biz oluruz veya olmayız inşallah alışkanlık olur. Özellikle rahmetli Şeref Kalfa'nın ailesine katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Günün anısına sayın Valimiz kabul ederse Şeref Kalfa'nın ailesine plaket takdim etmek istiyoruz." ifadelerinde bulundu.

ASFK Başkanı Celal Kaman, açıklamasına şöyle devam etti; “Çankırı il ve ilçelerimizde yürütülen sportif faaliyetlerimize emek veren değerli spor adamlarımıza katılımları ve spora katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu güzel organizasyonu düzenlememize vesile olup destek veren ve ilçedeki sportif faaliyetlere önemli hizmetler sunan Belediye Başkanlarımıza, spor ve sporcuya verdikleri destek ve katkılar dolayısıyla ayrıca teşekkür ediyorum. Buluşmamız hayırlara vesile olsun inşallah." dedi.

Kaman yaptıkları iş birlikleriyle amatör spor kulüplerinin daha iyi şartlarda mücadele edebilmesi için çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Bir araya gelindiğinde birçok sıkıntının aşılacağını aktaran Kaman, spor kulüplerine sağladıkları olanaklardan dolayı Sayın Valimiz Mustafa Fırat Taşolar’a, Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne minnettar olduklarını ifade ederek, “Sizlerle birlikte daha güzel hizmetler için çalışacağız, Çankırı'mızda sporun yaşaması için elimizden ne geliyorsa yapmak için çalışacağız." diye konuştu.


Merhum Şeref Kalfa'nın ailesine plaket takdiminden sonra konuşan Çankırı Valisi Mustaaf Fırat Taşolar ''Amatör spor kulüplerimiz için önümüzdeki maçlar çok kıymetli, kıymetli bir lig, kıymetli bir sezon. Gelecek sene hep beraber 3 lige gideceğiz. O yüzden bu sene kırmadan kırılmadan, üzmeden tatlı dil ile güler yüzle muhabbetle bu işi bitireceğiz, hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Yenen iftar yemeği ve yudumlanan çayların ardından toplu fotograf çekimi ile program amacına ulaşarak son buldu.

Bu haber 1871 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum