Erdoğan Ailesi Beş Gün İçerisinde İki Ayrı Acıyı Birden Yaşıyor

Çankırı Alpsarı köyü sakinlerinden Oğuz ve Osman Erdoğan kardeşler babaları ve annelerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorlar.

Erdoğan Ailesi Beş Gün İçerisinde İki Ayrı Acıyı Birden Yaşıyor
28 Mart 2021 - 21:39 - Güncelleme: 28 Mart 2021 - 21:49
Erdoğan Ailesinin Acı Günü

Halil İbrahim Erdoğan Ve Eşi Şahender Erdoğan Hakka Yürüdüler

"innalillah ve innaileyhi raciun biz Allah'tan geldik dönüşümüz yine onadır"

Çankırı Alpsarı köyü sakinlerinden Oğuz ve Osman Erdoğan'ın babaları, Köy Hizmetlerinden emekli Mehmed Erdoğan’ın kardeşi, Makas Fabrikasından emekli yaran İsmail Erdoğan'ın amcası, Köy Hizmetlerinden emekli Halil İbrahim Erdoğan 23.03.2021 Salı günü vefat etmiş, cenazesi saat 15:00'de Alpsarı köyünde toprağa verilmişti.

Erdoğan Ailesinde Ve Alpsarı Köyündeki Acı iki Katına Çıktı

23.03.2021 Salı günü Halil İbrahim Erdoğan kardeşimiz, 28.03.2021 Pazar günü de Şahender Erdoğan hanımefendi hayatını kaybetti.

Halil İbrahim Erdoğan kardeşimizin acısı paylaşılırken; bu gün gelen üzücü haber ile ustamızın eşi Şahender Erdoğan hanımefendinin de hayatını kaybettiği bilgilerini edindik. Üzüntü iki katına çıktı.

Merhum Halil İbrahim Erdoğan’ın eşi Şahender Erdoğan hanımefendi de 28.03.2021 Pazar günü Çankırı Devlet Hastanesinde vefat etmiştir.

Cenazesi (yarın) 29.03.2021 Pazartesi günü saat 11:00'de Alpsarı Köyünde toprağa verilecektir.

Yüce kitabımız Kur'an'da "Her nefis ölümü tadacaktır" emriyle haber verilen emr-i ilahînin tecellisiyle, hayatını kaybeden değerli kardeşlerimizin ard arda vefatları hepimizi ve sevenlerini derinden üzdü.

Cenâb-ı Hak kabirlerini pür-nûr, makâmlarını cennet eylesin. 

(Merhum) Halil İbrahim Erdoğan, eşi (Merhume) Şahender Erdoğan’a Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına, Alpsarı köyü halkına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekânları cennet olsun. İnşalah. Amin.


(Merhum) Halil İbrahim Erdoğan


(Merhume) Şahender Erdoğan
Bu haber 17247 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Turgut gönen
    2 yıl önce
    Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Rabbım geride kalan sevdiklerine sabırlar versin. Sevdiğim abim ve ablamızdı Allah gani gani Rahmet eylesin.
  • Bülent
    2 yıl önce
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah