Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu Adını Altın Harflerle Yazdırdı

Samsun’da gerçekleştirilen Türkiye Beyzbol karşılaşmalarında şampiyon olan Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyarette bulundu.

Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu Adını Altın Harflerle Yazdırdı
11 Mayıs 2022 - 21:15 - Güncelleme: 11 Mayıs 2022 - 21:23
Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu Türkiye Beyzbol Şampiyonu Oldu

Okulumuz Küçükler Kategorisinde Beyzbol Türkiye şampiyonu oldu.

İlk maçını Ordu ilini, ikinci maçı Bursa ilini, 3. maçı Balıkesir ilini yendi. 4. Maçında ise Adana ilini yenerek yarı finale yükseldi.

Finalde Balıkesir'i Yenerek Türkiye Şampiyonu Oldu.

Samsun’da gerçekleştirilen Türkiye Beyzbol karşılaşmalarında şampiyon olan Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürlüğü kurumumuza ziyarette bulundular.

Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu Beyzbol takımı Türkiye geneli Küçükler kategorisinde 8 takımın katıldığı turnuvada namağlup bir şekilde şampiyon oldu. 26-30 Nisan 2022 tarihleri arasında Samsun ili Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen Küçük Erkekler Türkiye Beyzbol şampiyonasında Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu öğrencileri izleyenlerinden beğeni topladı.

Turnuva süresince Beden Eğitimi Öğretmeni ve takım antrenörü Muharrem Çamalan ve ekibi maçlara büyük özveri ile hazırlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen şampiyonaya Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde 32 ilden, 32 takım ve 430 sporcu katıldı.

Küçükler kategorisinde sonuçlar:

1- Çankırı Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu

2- Balıkesir İlyaslar Şehit Niyazı Elçin Ortaokulu

3- Ordu Korgan Ortaokulu

4- Adana ÇEAŞ Ortaokulu

Başarılarından dolayı Okul Müdürü Nadir Kayaş, Beden Eğitimi Öğretmeni Muharrem Çamalan ve öğrencilerimizi tebrik eder, ilimize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ederiz.

Sadık Ak, Şampiyon Beyzbolcuları Ödüllendirdi

Okul Sporları Beyzbol Türkiye Şampiyonluğu müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olan Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu Küçük Erkekler Beyzbol Takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak tarafından ödüllendirildi.

26-30 Nisan tarihleri arasında Samsun’un Çarşamba İlçesinde düzenlenen 2021-2022 Öğretim Yılı Okul Sporları Beyzbol Türkiye Şampiyonasında Çankırı’yı temsil eden Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu adını altın harflerle yazdırdı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Muharrem Çamalan’ın özveriyle çalıştırdığı takım, Beyzbol branşını hayata geçiren ve şampiyon olan, hem de Çankırı’ya şampiyonluk yaşatan ilk takım olma başarısını elde etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak, şampiyon takımın oyuncularını, Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu Müdürü Nadir Kayaş, Müdür Yardımcısı Tülay Çivitcioğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Muharrem Çamalan’ı makamında ağırlayarak başarılarından dolayı tebrik etti.

Sadık Ak, Spor Hizmetleri Müdürü Ekrem Şahin ile birlikte bütün oyunculara eşofman takımı hediye ettiler.

İşte Oyuncularımız:

AHMET EMİN MERT

ALİ MORADI

ARİF BORA HOTOĞLU

BERAT KARGIN

EKREM SAMET KOÇAK

ERHAN MERMER

MEHMET EMİN CEBECİ

M.NASIM FARHADI

MUHAMMED EFE ÖZTÜRK

MUHAMMED EYMEN ÇIRAK

NECİP TUĞRA UMUTLU

SALİH TEKMEN

TALHA RIDVAN GÖNEN

YAĞIZ EREN KOCAGÖL

Bu haber 4070 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum