Kayıp Ayaz Hamdi Kaya İsimli Çocuk Sağ Salim Bulundu

Geniş çaplı yapılan arama çalışmaları sonucunda 10 yaşındaki Ayaz Hamdi Kaya 12 saat sonra evinden yaklaşık 6 kilometre uzaklıkta annesinin köyü olan Kayı köyü...devamını okuyunuz.

Kayıp Ayaz Hamdi Kaya İsimli Çocuk Sağ Salim Bulundu
03 Nisan 2025 - 09:01 - Güncelleme: 03 Nisan 2025 - 14:11
Sağ Salim Bulundu!

Çankırı’nın Ilgaz ilçesi, Süleyamanhacılar köyünde dün sabah 07:00 sıralarında evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 2015 doğumlu Ayaz Hamdi Kaya yaklaşık 12 saatlik arama maratonun ardından bulunarak ailesine teslime dildi.


İstanbul’dan Süleyamanhacılar köyüne ailesi ile birlikte bayram tatiline gelen Ayaz Hamdi Kaya 02.04.2025 Çarşamba günü sabah saat 07:00 sıralarında evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Ailesi durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine AFAD koordinesinde jandarma, itfaiye ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan ekip bölgede arama çalışması başlattı.

Geniş çaplı yapılan arama çalışmaları sonucunda 10 yaşındaki Ayaz Hamdi Kaya 12 saat sonra evinden yaklaşık 6 kilometre uzaklıkta annesinin köyü olan Kayı köyü arazisinde arama çalışmalarına katılan Hasan Devrez, Ahmet Çayır adlı vatandaşlar tarafından bulundu. Sevindirici haberin ardından küçük çocuk, sağlık kontrollerinin ardından ailesine teslim edildi.

Bu haber 2649 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum