ÇANDEF Genel Başkanlığına Aday Olmayacağını Duyurdu

Zeynettin Aydın, "ÇANDEF Genel Başkanı, "ÇANDEF (Çankırı Dernekleri Federasyonu) olarak uzun bir yaz sezonundan sonra ilk yönetim kurulu toplantımızı yaptık ve Federasyonumuzun yol haritasını belirleyecek kararları imzaladık."

ÇANDEF Genel Başkanlığına Aday Olmayacağını Duyurdu
19 Eylül 2023 - 14:25 - Güncelleme: 19 Eylül 2023 - 14:35
“ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın yeni dönemde Federasyon genel başkanlığına aday olmayacağım.” Dedi.

Duyuru

Sevgili kardeşlerim, kıymetli Hemşehrilerim, değerli dostlarım her birinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum.

6 senedir büyük bir Aşk, heyecan ve gururla yürütmekte olduğum ÇANDEF ( Çankırı Dernekleri Federasyonu) genel başkanlığı vazifesini 3 Aralık tarihinde yapacağımız genel kurul ile bitireceğim ve yeni dönemde Federasyon genel başkanlığına aday olmayacağım.

Bugüne kadar desteğini ve himayesini bizden esirgemeyen, Hemşehrilerime, yönetim kurulu yol ve dava arkadaşlarıma, tüm dostlarıma, Hayırsever iş insanlarımıza, Sponsorlarımıza, Federasyonumuza bağlı bütün Dernek başkanlarımıza ve yönetimlerine, Delegelerimize, Valilerimize, Milletvekillerimize, il başkanlarımıza, Kaymakamlarımıza, Belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza Meclis üyelerimize, Bürokratlarımıza, Basın mensuplarına, Sanatçılarımıza, Fedakarlığı hep yüreğinde taşıyan Canım Aileme, isimlerini unuttuğum emeği geçen görünmez kahramanların tamamına şükranlarımı ve minnetlerimi sunuyorum.

3 Aralık tarihinden sonra Federasyon başkanı olsamda olmasamda yine kaldığımız yerden memleketimize ve hemşehrilemize hizmet etmeye devam edeceğimi ve her daim emrinizde olduğumu belirtir saygılarımı sunarım.


ÇANDEF (Çankırı Dernekleri Federasyonu) olarak uzun bir yaz sezonundan sonra ilk yönetim kurulu toplantımızı yaptık ve Federasyonumuzun yol haritasını belirleyecek kararları imzaladık.

Temmuz ayında yönetim kurulu arkadaşlarımızla kararlaştırmış olduğumuz Genel kurul kararımızı resmi olarak karara bağlamak ve duyurmak için bugünkü yönetim kurulu toplantımızı bekledik.

Federasyonumuzun 9. olağan olan genel kurul tarihini, 3 Aralık Pazar günü saat 12.00 de her zaman yapıldığı yer olan Üsküdar Bağlarbaşı kültür merkezi olarak karara bağlamış siz kıymetli hemşehrimizle ve değerli dostlarımızla paylaşmış bulunuyoruz.

Federasyonumuza bağlı 133 dernek ve 942 delegemize konu ile ilgili gerekli bilgilendirme ve delege güncelleme takvimi SMS yolu ile bilgilendirilecektir. 9. Olağan genel kurulumuz şimdiden hayırlara vesile olsun. 

Zeynettin Aydın
ÇANDEF Genel Başkanı

Bu haber 916 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • İsmail EFE
    1 gün önce
    Başkanım yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum.