Çankırı Belediye Başkanı İşte Böyle Olmalı

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, "Yeri geliyor, tulum giyiyor, yeri geliyor ayağına çizme giyiyor, yeri geliyor makamında fazla oturmuyor."

Çankırı Belediye Başkanı İşte Böyle Olmalı
14 Haziran 2019 - 08:00 - Güncelleme: 14 Haziran 2019 - 08:27

Belediye Başkanı Dediğin Böyle Olmalı

 

İşte İsmail Hakkı Esen’i Görmek İstediğiniz, İstediğimiz Hali

 

Esen. “Şiddetli yağmur sonrası oluşan su birikintileri ve su taşkınları ile mücadelemiz kesintisiz şekilde devam etmektedir. Vatandaşlarımızın günlük hayatlarına olabildiğince sorunsuz şekilde devam edebilmeleri için çalışmalarımızı hızlandırdık. Ekiplerimizin çalışmalarını ben de bizzat takip ediyorum.” Dedi.

 

Çankırı şehir merkezinde etkili olan yağmur beraberinde su birikintileri ve taşkınları beraberinde getirdi.

 

Çankırı Belediye Ekipleri olumsuzluk yaşanan bölgelerde çalışmalarını aralıksız sürdürürken Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de çalışmaları yerinde gördü. Acil önlemleri alma konusunda şehre yakışan hizmetlerden kaçmayacağını vurguladı.

 

Başkan Esen Makamında Oturunca Rahatsız Oluyor

 

www.haberci18.com İnternet Medyası Olarak Başkan Esen'in Görüşlerini Aldık

 

Çiçeği burnunda Çankırı Belediye başkanlığı görevini yürüten Başkan Esen, “Makamda kendini huzursuz hissettiğini söylemekten kaçınmıyor. Esen, "Makama geçtiğimde ya da başkan koltuğunda oturduğumda insanlardan yüksekteymişim gibi bir hisse kapılıyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Bu nedenle o koltuğa sabit oturmak değil, vatandaşlarımızın günlük hayatlarını olabildiğince sorunsuz bir şekilde geçirmelerini istiyorum. Meclis toplantı salonunda ya da makam odasının misafir koltuğunda oturarak Çankırı ve insanları için işlerimi burada yürütmek isterim. Çankırı’ya hizmet açısından bu şekilde kendimi daha çok huzurlu hissediyorum" şeklinde şahsımıza konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 7279 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • ÇANKIRI
    4 yıl önce
    Buraya bir çözüm bulsunlar yaa, yılardır yapılmadı Hüseyin Boz başkan döner kavşağın orayı çaya bağladı su baskınları son buldu. ALLAH razı olsun yıllarca orada yapılmamıştı karşıya geçemez olduk, yağış olunca alt katları su bastı yine yazık ya Buğdaypazarı mahalesinin kaderimi bu?