Çankırı Belediyesi Şehit Evladına Sahip Çıktı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, henüz 29 yaşındayken vatan uğruna şehit olan Çankırılı Piyade Er Yalçın Koca’nın hatırasına sahip çıktı.

Çankırı Belediyesi Şehit Evladına Sahip Çıktı
17 Aralık 2019 - 09:03

Şehit Evladına Sahip Çıktı

 

Çankırı Belediyesi, 30 Nisan 2019 tarihinde Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtında Suriye'nin Azez kentinde PKK/YPG'li teröristlerin havan saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yalçın Koca’nın Çankırı-Kızılırmak Güney Kışla köyündeki kabrini adına ve şanına yakışır bir şekilde düzenledi.

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, henüz 29 yaşındayken vatan uğruna şehit olan Çankırılı Piyade Er Yalçın Koca’nın hatırasına sahip çıktı. Başkan Esen, şehit ailesine verdiği sözü yerine getirerek şehidin kabrini düzenledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince şehit mezarlığının yapısal çalışmalarında 25 metrekare parke ve 100 adet bordür kullanılırken çevresi ise mazı, leylandi, taflan, kışlık menekşe ve kireç bitkileri ile güzelleştirildi. Çalışmaları izleyen Koca ailesi, oğullarının kabrinde dua ettikten sonra Türk bayrağı ile selam verdi.

 

 

 

 

 

 

Bu haber 4077 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum