Çankırı'ya Giriş Ve Çıkışların Kısıtlanmasını Rica Ediyoruz (Özel Haber)

Korona virüs (Covid-19) pozitif vakaların yoğunlaşması nedeniyle halk sağlığının korunması ve salgının kontrol altına alınması için hep birlikte hareket edelim.

Çankırı'ya Giriş Ve Çıkışların Kısıtlanmasını Rica Ediyoruz (Özel Haber)
11 Eylül 2020 - 20:50 - Güncelleme: 11 Eylül 2020 - 22:12
İyi Düşünün. Hafta Sonları Çankırı’ya Girişler Takibe Alınmalı!

Uygulama, Adliyenin önünden Küçük Sanayiye, Ballıca ya kadar arabalar kuyrukta, ambulans a yol yok. Trafik felç. Polis ekipleri denetimden kurtularak alternatif yollara sapmak isteyen sürücülerin geçişine izin vermiyor.

Korona virüs (Covid-19) pozitif vakaların yoğunlaşması nedeniyle halk sağlığının korunması ve salgının kontrol altına alınması için bu özel haberimizi kimse eleştirmesin. Bu gerçekten bende dahil kimse kaçamaz.

Tarih 11.09.2020 Cuma günü saat 19:00 Ballıca istikametinden İl Emniyet Müdürlüğü Binamıza Kadar Yol Kilitlendi!

Çankırı girişine kadar kuyruk. Hafta sonu göç alıyoruz. Kuyruk uzadıkça uzuyor. Allah yardımcımız olsun.

Bu Hareketlilikle Tedbirsizlerin Cezasını Çekiyoruz!

Dur kalk yapan araçlar ne yazık ki kazalarla da karşılaşıyor. Acelesi olanlar araçlardan inip yürüyerek de gitmeye başladı. Kilitlenen yol felç durumda…

İnternet Gazetecisi ve özel bir görevim icabı benim günümün 24 saati Çankırı’nın Mahalle, Cadde ve Sokaklarında; artan sürelerde de Çankırı-Ankara, Ilgaz-Çankırı yollarında geçiyor. Görüyoruz ki Çankırı tarafına geliş istikameti çok aşırı trafik yoğunluğu var. Yani hafta sonları Çankırı'ya göç var. Şu salgın hastalıkta gerek varmı dersiniz? Kimseye Çankırı'ya gelip gitmesin demiyoruz. Haddimize değil. Ama; Covid-19 u düşünerek vijdanımızı ortaya koyarak vatandaşlarımızı koruyalım, salgını azaltalım istiyoruz, tek düşüncemiz bu yöndedir..

Sanki millet Çankırı’ya akın ediyor, Çankırı’dan Ankara istikametine geri dönüş ise nazaran gayet az. Bir an evvel Sayın Valimizden ve yetkililerden Çankırı ya giriş ve çıkışları 15 gün kısa bir süre kısıtlanması rica ediyoruz durum çok ciddi. Bu talebimizide masaya yatırarak gereğini yapmalıyız diye düşünüyoruz.

Değerli arkadaşlar...

Dışarıda işi olmadığı halde keyfe keder gezenler ve canı sıkılıp kendini dışarı atanlar...

Canla başla çalışan doktorlar çocuklarını, eşlerini uzaktan görürken, canım sıkıldı, onun için çıktım deme lüksüne sahip değilsiniz, değiliz...

Lütfen yapmayın. Evde kalın!!

- Dışarda gezilmesi bu sürecin uzamasına sebep oluyor !! Risk artıyor

- Dışarda gezdiğiniz sürece kapalı olan işletmelerin açılacağı gün öteleniyor!!

-Dışarda gezdiğiniz sürece işinden olan, iş yerlerine gidemeyen kişilerin işe başlamalarını engelliyor olabilirsiniz..

- Dışarıda gezdiğiniz sürece evdeki çoluğunuzu, çocuğunuzu, ailenizi, temas kurduğunuz kişilerle riske atıyor olabilirsiniz..

- İşi olmadığı halde dışarda gezenler. Biraz sorumlu davranarak sürecin bitmesine katkı sağlamaya çalışırsanız iyi olur..

Durum sanıldığından daha ciddi.!! (Acil ihtiyaçlar dışında) lütfen dışarı çıkmayın... Yolları, trafiği kitlemeyelim.

Geniş kitlelere ulaştırabilmek adına, sağduyulu ve sorumluluk adına tüm arkadaşlardan ricamdır.

Hepimiz için... Çember daraldı dikkatli olalım.














 
Bu haber 6694 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Eldivan li
    3 yıl önce
    Kontrol neden Bölge trafiğin önünde yapılmıyor? Ben günde en az iki üç kere çevirmeye giriyorum. Eldivan da oturuyorum, Korgun da çalışıyorum Küçük sanayiye bazen üç kere geldiğim oluyor üç kere çevirmeye gir 1 saat zamanım kayıp çok mu zor Ballıca da kontrol etmek. Her gün Valilikten mesai bitimi çıkanı çevir, sanayiden geleni çevir polisler akşama kadar güneşin altında yazık neden kimse görmüyor düşünmüyor? Bu millete memurlara eziyet revamıdır?
  • Çankırılı
    3 yıl önce
    Ekonomi bitti zaten kardeşim kısıtlamalar tekrar gelmesini bırakalım, ihtimali dahi yok. Uyanalım dolar 7.50 olmuş bu ülke bu saatten sonra hiç bir kısıtlamaya gitmeyi bırak gündeme gelmesi bile söz konusu değildir.