Çankırılılar Fener Alayında Ellerindeki Şanlı Türk Bayrakları Ve Meşalelerle Yürüdü

Çankırı’daki Cumhuriyet Bayramı, “Milli İrade Meydanı'nda Düzenlenen Tören, Cumhuriyet Yürüyüşü, Fener Alayı Ve Cumhuriyetimizin 98. Kuruluş Yıl Dönümü Münasebetiyle Verilen Resepsiyon İle Taçlandırıldı

Çankırılılar Fener Alayında Ellerindeki Şanlı Türk Bayrakları Ve Meşalelerle Yürüdü
30 Ekim 2021 - 14:22 - Güncelleme: 31 Ekim 2021 - 11:37
Çankırı’da Binlerce İnsan Cumhuriyet İçin Yürüdü

Çankırılılar Fener Alayında buluştu.

Çankırı'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen fener alayında, binlerce kişinin katıldığı vatandaş Fener Alayında ellerindeki şanlı Türk bayrakları ve meşalelerle yürüdü.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Çankırı'da coşkuyla kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında düzenlenen fener alayında, binlerce vatandaş ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle yürüdü. 'Kucaklama taşı'ndan başlayan fener alayı, Anıt Alanı'nda sonlandı. Büyük coşkunun yaşandığı yürüyüşün sonunda vatandaşlar İstiklal Marşı'nı okudu.


Etkinliğe Vali Abdullah Ayaz, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Büyük, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Harun Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, Jandarma Komutanı Albay Yusuf Mutlu Genç, Siyasi Parti İl, İlçe Başkanları, STK temsilcileri, Gaziler, daire ve kurum amirleri, idareci, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlarımız katıldı.

Bedelsiz Kazanç Yoktur! Cumhuriyetin Bedeli Bir Neslin Kanı Ve Canıdır!

Meşalemiz Cumhuriyet Fenerimiz Sönmesin İnşallah

Çankırı’daki Cumhuriyet Bayramı, “Milli İrade Meydanı'nda Düzenlenen Tören, Cumhuriyet Yürüyüşü, Fener Alayı Ve Cumhuriyetimizin 98. Kuruluş Yıl Dönümü Münasebetiyle Verilen Resepsiyon İle Taçlandırıldı"

www.haberci18.com İnternet Medyası Olarak Diyoruz ki; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan tüm kahramanları saygı ve rahmetle anıyorum. Onların bize verdiği sorumluluk bu bayrağı ilelebet daim ettirmek ve bunu bizden sonraki nesillere şerefle şanla devretmek ve bu vazifeyi kutlu şekilde onlara bırakmak. Bu uğurda vatan müdafaasında şehit olan tüm şehitlerimize, kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kurtuluş Savaşı'ndan bu yana daha önce de Malazgirt’ten bu yana vatan müdafaasında, terörle mücadelede şehit olan bütün şehitlerimize, kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ebediyete irtihal etmiş bütün gazilerimize Allah'tan rahmet, sağ olanlara da sağlık diliyorum. Meşalemiz, Cumhuriyet fenerimiz sönmesin diyorum.

Bu haber 3293 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum