Denetimlerde Kuş Uçurtulmuyor

20-21.09.2022 tarihlerinde ilimiz genelinde drone destekli “İhbarlı Kırmızı Işık ve Seyir Halinde Cep Telefonu Kullanımı Özel Denetimi” gerçekleştirilmiştir.

Denetimlerde Kuş Uçurtulmuyor
23 Eylül 2022 - 11:03 - Güncelleme: 23 Eylül 2022 - 11:32
Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Gerçekleştirdiği Denetimlerde Kuş Uçurtmuyor

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce, vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

Bu kapsamda 20-21.09.2022 tarihlerinde ilimiz genelinde drone destekli “İhbarlı Kırmızı Işık ve Seyir Halinde Cep Telefonu Kullanımı Özel Denetimi” gerçekleştirilmiştir.

Yapılan denetimlerde;

• 396 araç kontrol edilmiş,

• 40 araca cezai işlem uygulanmış,

• 4 araç trafikten men edilmiş, toplamda 15231 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak ilimizde trafik güvenliği ve vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin daha etkin sağlanmasına yönelik alınan tüm tedbirler artırılarak kararlılıkla ve gayretle sürdürülecektir.

Bu haber 3554 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Vatandaş
    1 yıl önce
    Ya arkadaş bu memlekette birilerinin özelliğimi var. Herkes dükkanının önünü özel park yapıyor istesen hergün bela hazır çarşıda park yapamıyorsun adamlar koymuş birer duba park yaptırmıyor birilerinin bu işe el atması lazım yakında park kavgası haberleri gelir. İnşallah kötü şeyler olmaz.
  • Çankırılı Yaya
    1 yıl önce
    Şehir içinde yolda, kaldırımda, orta refüjlerden karşıya geçen vızır vızır motorlara da daha fazla denetim şart. Özellikle küçük esnafın (dönerciler) moto kuryeleri canımıza yetti, kaldırımda bile ikide bir arkaya bakmadan yürüyemez olduk. Kaldırım kullanan motorlara bir çare lütfen, okullar açıldı, çocuklar tehlikede.