Çubuk-Şabanözü-Orta Karayolu Hakkında Basın Açıklaması

Şabanözü Ankara yolumuzun 1. Etabı duble olarak Karamusa köyü Ankara sınırı ile Şabanözü girişine kadar olan 18 km' lik yol yapım inşaatının başladığını...devamını okuyunuz.


Çubuk-Şabanözü-Orta Karayolu Hakkında Basın Açıklaması

Çubuk-Şabanözü-Orta Karayolu İnşaatı Başladı

Milletvekilimiz Salim Çivitcioğlu Çubuk-Şabanözü-Orta yolunda incelemelerde bulundu.

Salim Çivitcioğlu yaptığı açıklamada; Yolları bölmeye, gönülleri birleştirmeye devam ettiklerini, bu kapsamda Şabanözü-Ankara yolunun 1. etabının çalışmalarının başladığını,bu çalışmalar kapsamında 1. Etap Karamusa köyü Ankara sınırı ile Şabanözü girişine kadar olan 18 km duble yol yapımı tamamlanacağını belirterek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Karayolunun 2 şeritten oluştuğunu, yolun genişliğinin toplamdA 22 metre olduğunu,yol yapımının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı / Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılmakta olduğunu ifade etmiştir.

İl Başkanımız Av.Abdulkadir Çelik ise Şabanözü-Ankara yolunda yaptığı incelemede sonucu yaptığı açıklamada,

Söz Verdik Yapıyoruz

Şabanözü Ankara yolumuzun 1. Etabı duble olarak Karamusa köyü Ankara sınırı ile Şabanözü girişine kadar olan 18 km' lik yol yapım inşaatinın başladığını ifade etmiştir.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn Adil Karaismailoğlu'na, Milletvekillerimize ve Teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Çankırı'mıza ve Şabanözü'müze hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.