Türk Milleti'nin Başı Sağolsun (Özel Haber)

Türkiye bu sabah peş peşe gelen son dakika haberleriyle sarsıldı.

Türk Milleti'nin Başı Sağolsun (Özel Haber)
28 Kasım 2019 - 16:45

Türkiye bu sabah peş peşe gelen son dakika haberleriyle sarsıldı. Acı haberlerin ilki Hakkari'den geldi. Yıldırım düşmesi sonucu iki asker şehit oldu. Kahreden ikinci haber ise Şanlıurfa'dan geldi. Akçakale'de bir sınır karakolu havan topuyla vuruldu. Hain saldırıda iki asker şehit oldu. Kuzey Irak'ta da Pençe Harekâtı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir askerimiz şehit düştü.

 

Allah(cc) şehadetlerini kabul, Resulullah’a komşu eylesin.

 

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza Allah şifa versin. Ailelerine sabır versin.

 

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Davuş Tepe Üs Bölgesi’nde jandarma karakoluna yıldırım düşmesi sonucu 2 askerimiz şehit oldu, 13 askerimiz ise yaralandı.

 

Şanlıurfa da ise PKK Terör Örgütü tarafından Barış Pınarı Harekatı sürecinde Akçakale ilçesine havan atıldı. 2 askerimiz şehit olurken 1’i doktor 3 kişi yaralandı.

27 Kasım 2019 tarihinde Akçakale’de bir hudut karakoluna yapılan havan saldırısı sonucu iki kahraman askerimiz şehit oldu.

 

Pençe Harekatı Bölgesinde de yine yıldırım düşmesi sonucu 1 askerimiz şehit oldu. Hepimizi derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralanan kahramanlarımıza’da acil şifalar diliyorum.

 

Ne Mutlu Türküm diyene. Türk Milletinin Başı Sağolsun...

 

www.haberci18.com İnternet medyası ve admini olarak haykırıyor ve soruyoruz!

 

Kendisine vahiy geldiğini iddia eden bir sahtekarın cenazesine bu kadar insanın katıldığı bir toplumda, sahtekar din tüccarları aç kalmaz... Reklamsız da kalmazlar. Sağacak bir inek her zaman bulurlar!

 

Bir günde 5 şehit, birçokta yaralımız varken neden kimsenin sesi çıkmıyor neden?

Bu haber 4755 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum