Muhammed Fatih Müjdeci'den Dr. Fatih Erbakan'a Ziyaret!

İl Başkanlığı görevini de hâlen sürdürmekte olan Müjdeci, “Türkiye’nin en genç İl Başkanı!” olma unvanını koruyor.

Muhammed Fatih Müjdeci'den Dr. Fatih Erbakan'a Ziyaret!
30 Kasım 2019 - 09:23

Ziyaret!

 

Yeniden Refah Partisi Çankırı İl Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci, 16 Kasım 2019’da gerçekleştirilen büyük kongrede, Yeniden Refah Partisi MKYK (Merkez Karar Yürütme Kurulu) üyeliğine seçilerek Dr. Fatih Erbakan’ın A Takımındaki yerini almıştı. İl Başkanlığı görevini de hâlen sürdürmekte olan Müjdeci, “Türkiye’nin en genç İl Başkanı!” olma unvanını koruyor.

 

Muhammed Fatih Müjdeci, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ile Parti Genel Merkezinde bir araya geldi. Böylece Müjdeci, MKYK üyesi olarak, Genel Başkanına ilk ziyaretini gerçekleştirmiş oldu.

 

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, ikili arasında parti çalışmaları hakkında görüş alışverişi gerçekleştirilirken, gündeme ilişkin konular da ele alındı.

 

İkili, görüşme sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Görüşme öncesinde Muhammed Fatih Müjdeci’nin medya temasları sonucunda, Gazeteci Kemal Öztürk ve Biz10 TV'ye röportaj veren Dr. Fatih Erbakan, gündeme dair soruları yanıtladı.

 

Muhammed Fatih Müjdeci diyor ki: "Biz ne iktidarın ne de muhalefetin, arka bahçesi ya da koltuk değneği olmayız. Biz doğrunun her zaman yanında, yanlışın da her zaman karşısında olan, yüzde yüz yerli ve milli olan, geçmişi temiz ve geleceği de temiz olacak bir partiyiz. O kadar medya ambargosu ve görmezden gelme uygulandığı halde Türkiye tarihinde ilk kongresine 1 sene içinde her kesimden 45 bin kişinin katıldığı ve 1 senede 150 bin üye kaydı yapmış çok bereketli ve temiz bir partiyiz" dedi.

 

“Allah, azmimizi arttırsın.” Diyerek parti çalışmalarına devam edeceklerini belirten Muhammed Fatih Müjdeci, büyük kongre öncesi tüm medya kuruluşu temsilcilerini ziyaret ederek onlarla hasbihal etmiş ve onları kongreye davet etmişti.

 

Bu haber 2580 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum