"Çankırı'da Yeni Bir Yıldız'ın Doğuşuna Tanık Oluyoruz" (Özel Haber)

Yıldız, "Biz Sevindi ailesi olarak verdiğimiz destekleri bundan sonrada gerçek ihtiyacı olan insanlarımız için sürdüreceğiz’’ dedi.

"Çankırı'da Yeni Bir Yıldız'ın Doğuşuna Tanık Oluyoruz" (Özel Haber)
04 Kasım 2022 - 01:30 - Güncelleme: 04 Kasım 2022 - 01:37
Sevinçlerine Ortak Olmaktan Çok Mutlu

Çankırılı genç iş adamı Yıldız, “Eğitime verilen her desteğin önemi büyüktür. Bunlar bizim çocuklarımız, bizim geleceğimiz. Bu nedenle çocuklarımıza verilen her türlü destek, geleceğe yapılmış önemli bir yatırımdır. Biz Sevindi ailesi olarak verdiğimiz destekleri bundan sonrada gerçek ihtiyacı olan insanlarımız için sürdüreceğiz’’ diye konuştu.

Yaptığı gizli yardımlarla adından sıkça söz ettiren hayırsever genç iş adamı Hikmet Yıldız, “Yardıma muhtaç bazı öğrencilere www.haberci18.com İnternet medya yönetmeni Mustafa Çelik vesilesiyle yardım eli uzattı.”

Kimi enerji, kimi hizmet sektöründen, inşaattan, kim emtiadan. İş insanlarının servetlerinin kaynağı birbirinden farklı. Fakat sektörel çeşitlemesi ne olursa olsun servetin asıl kaynağının toplum olduğu düşünülünce toplumdan aldığını toplumla paylaşmak için en önemli biri haline gelmiş durumda olan gizli kahraman Çankırılı genç iş adamı Hikmet Yıldız Çankırı’da adından sıkça söz ettirerek hayırsever iş insanları listesinde yerini koruyarak; hayırseverlik faaliyetlerine ayırdığı bütçeler ile ilk akla gelen isim olmaya başladı.

Sadece yaptıkları işlerle değil, duyarlılıklarıyda gönlümüzü fet eden, iyilik yolunda önemli işlere imza atan hayırsever genç iş adamı Hikmet Yıldız tek amacının sorumluluk bilinciyle ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım ederek Allah’ın rızasını kazanmak olduğunu belirterek kendisine verdiğimiz desteklerimizle güçüne güç kattığını, kendisinde mutlu olduğunu söyledi.

İşleri, Güçleri Rast Gelsin, Kazançları Bol Olsun İnşallah

www.haberci18.com İnternet Medya Yönetmeni Usta Kalem Mustafa Çelik, “İşte böylesine kazanan, kazandığını da milletimizin geleceğine aktaran kardeşlerimizi bir kez daha tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Hayır olarak ne harcarsanız, kendiniz içindir. Zaten siz ancak Allah'ın rızasını kazanmak için harcarsınız. Hayır olarak her ne harcarsanız hiç hakkınız yenmeden karşılığı size tastamam ödenir. (Bakara Suresi 272) Verdikleri desteklerden dolayı güzel ahlakı, yardımlaşmayı, sevgi, saygı ve hoşgörüyü öne çıkararak yoksula sahip çıkan hayırsever iş insanımız Hikmet Yıldız’a, Sevindi ailesinin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı. 

Bu haber 18576 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Kerem Yılmaz
    1 yıl önce
    Öğrenciliğim zamanında her zaman destek oldu kendine çok tşk ederim
  • İsmail demirel
    1 yıl önce
    Helal olsun bu yaşta Ramazan ayında yukarı aksuda her gün ekmek dağıttı tüm fakir ailelerin kapısını çaldı Allah işini gücünü rast getirsin
  • Yiğit bozkır
    1 yıl önce
    Ramazan ayında çok babalık yaptı. Memlekete fakir babası kendisi. Allah işini gücünü rast getirsin.
  • Lütfi Gençay ACAR
    1 yıl önce
    İşi gücü rast gelsin inşallah. Çocukluk arkadaşım Hikmet YILDIZ.