Kırkevler Mahallesine Kentsel Dönüşüm Şart (Özel Haber)

Memlekete hizmet edin artık. Çankırı’ya sahip çıkın artık. Bu millet sizi nasıl ayakta tutuyorsa, siz de milletimize ve devletimize her türlü yönden destek çıkın artık.

Kırkevler Mahallesine Kentsel Dönüşüm Şart (Özel Haber)
03 Haziran 2021 - 14:16
Çankırı’da Kentsel Dönüşüm, İmar, Revizyon İşlemlerini Sonlandırın Artık…

Şimdiye kadar yapılan haberlere duyarsız kalan memleketimizin siyasetçilerini, bürokratlarını ve sivil toplum örgütlerini, Belediye Başkanlığını, Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğünü, Kırkevler Mahallesi ve 14 Mahallemizde gerçekleşmesini arzu ettiğimiz Kentsel Dönüşümüne destek için göreve davet ediyoruz.

Çankırı’ya yakışmayan, Çankırı’nın giriş ve çıkışında atıl vaziyette bulunan Kırkevler Mahallesinde ki binaların hakkında Sayın Belediye Başkanlığımız ne gibi bir çalışmalar yürütmektedirler? Çankırı’da Kentsel Dönüşüm, İmar, Revizyon işlemlerini kapsayan çalışmalarınızda son şekliniz ve düşünceleriniz ne oldu?

Çerkeş depreminde de bu konu tarafımızca haber yapılmış ve üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen Çankırı’da herhangi bir işlem yapılmadığı gibi Sayın Belediye yetkilileri de bu konuyu çözüme kavuşturma gibi bir çalışmada bulunmamışlardır. Memleketimizi acınacak hale getirenler utanır mı, utanmazlar mı tartışırız ama bir şey diyemiyorum.

Bu Kırkevler Mahallesini Kentsel Dönüşüme kazandırmak, Belediye Başkanlığının en öncelikli arz eden konularından bir tanesidir. Allah korusun olası bir depremde nasıl bir açıklama yapacaklar yetkililerimiz merak ediyoruz. Sayın Vali, Belediye Başkanı, Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü, AFAD gibi yetkililerimizden bu konunun üzerine gitmelerini rica ediyoruz. Kaç kişinin ölmesini, kaç kişinin sakat kalmasını, kaç kişinin yaralı olmasını hesap edemeyen vicdanımızı lütfen dinleyelim.

Depremin, Yangının, Su Baskınları vb gibi Afetlerin nerelerde, ne zaman olacağını Cenab-ı Allah’tan başka kimse tahmin edemez. İnsan hayatını bu kadar ucuz konuma getirenlerin vebali çok ağırdır ve de bu vicdani sorumluluklarının altından kalkamadıkları gibi, hem bu dünya da hem de ahirette hesabını unutmamalıdırlar.

Memlekete hizmet edin artık. Çankırı’ya sahip çıkın artık. Bu millet sizi nasıl ayakta tutuyorsa, siz de milletimize ve devletimize her türlü yönden destek çıkın artık.

Başta Kırkevler Mahallesi olmak üzere 14 Mahallemiz taranarak kentsel dönüşüme kazandırılması, şehrimizde mevcut olan 50-60 yıllık bazı binaların, “Kentsel Dönüşüm, İmar, Revizyon” gibi beklemekte olan işlemlerini sonlandırın, bu halkı bekletmeyin, oyalamayın. Bunun için şehrimizi yöneten yetkililerden, herkesten destek bekliyoruz.

Bu haber 5505 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • 18 li
    2 yıl önce
    Bildiğim kadarı il o bölgede İrfan Dinç'in TOKİ projesi vardı heyhat görev ömrü yetmedi. Bu arkadaşların da gücü yetmiyor anlaşılan. Eee deve dişi müteahhitlere güç yetirmek,söz geçirebilmek her babayiğidin harcı değildir elbet. Lakin Belediye Başkanlığına aday olunurken bunların hesaplanması lazım gelirdi. Haa başka hesaplar varsa onu bilmem. Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını korumaya ne zaman başlayacaksınız sahi.
  • Hakan Mert
    2 yıl önce
    Bizim evimiz depreme dayanıksız diye yıkıldı, hala kentsel dönüşüm gelecek diye beklemedeyiz. Kabul edilmesi gerek ki bu kentsel dönüşüm işi iki imzaya bakar. bu iş öyle zor değil. Mesele yapmak istemek. Yapmak isteyenin önünde kimse duramaz. Bulunduğum yerde 10 yılda sadece 2 adet TOKİ inşası yapıldı. Durum bu kadar vahim.Sıra kırkevler mahallesine gelinceye kadar en az bi 10 yıl daha geçer.Tabi ki bu süre zarfında deprem olup insanlarımız ölmezse.