AK Parti Çankırı İl Başkanlığı Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Çelik, "Tüm değerli basın çalışanlarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, hayatta olan tüm basın emekçilerimize meslek ve özel hayatlarında başarılar diliyorum."

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı
10 Ocak 2022 - 17:43
AK Parti Çankırı İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Çelik mesajında şu ifadeleri kullandı:

Gazetecilerin zorlu ve zamansız koşullarda icra ettiği meslek, gerçeklerin öğrenilmesini ve bireyin haber alma özgürlüğünü sağlayan, toplumun bilinçlenmesine aracılık yapan düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili araçlarından biridir.


Gazetecilik mesleği, dijital mecraların yaygınlaşması ve haberlere ulaşımın kolay hale gelmesi ile günümüzde önemini artırmış, doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmak daha kıymetli hale gelmiştir.

Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan, vatandaşla devlet arasında köprü görevi üstlenen basın mensuplarımızın, yapmış oldukları haber, yorum ve görüşleri; bizlere çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır.

Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için her zaman yol gösterici değerler olmuştur. Bu değerlere sahip çıkarak kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlamak basınımızın sergilediği en önemli başarıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm değerli basın çalışanlarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, hayatta olan tüm basın emekçilerimize meslek ve özel hayatlarında başarılar diliyorum.






Bu haber 1925 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum