Vali Taşolar Ramazan Bayramı ve 10 Nisan Polis Günü Kutlama Mesajı Yayınladı
Ramazan ayının manevi iklimini geride bırakırken, milletçe tek vücut olma duygusunun zirveye ulaştığı mübarek Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincini ve coşkusunu yaşıyoruz.
08 Nisan 2024 - 12:24 - Güncelleme: 08 Nisan 2024 - 12:29
Taşolar mesajlarında şu ifadelere yer verdi:
Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Ramazan ayının manevi iklimini geride bırakırken, milletçe tek vücut olma duygusunun zirveye ulaştığı mübarek Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincini ve coşkusunu yaşıyoruz.
Bir ay boyunca tuttuğumuz oruçlarla ve yaptığımız diğer ibadetlerle yaşadığımız manevi arınmanın huzuruyla gönüllerimizi doldurmuş bulunuyoruz. Bu mübarek ayda, ihtiyaç sahiplerine her zamankinden daha farklı bir hassasiyetle yardımlarda bulunarak, dostluk, komşuluk ve dayanışma duygularımızı pekiştirmenin ve paylaşmanın hazzını yaşıyoruz.
Bayramlar, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, sevgi ve saygının pekiştiği, aile büyüklerimizle ve sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz özel günlerdir. Bu vesileyle hemşehrilerimden ricam; bayramın coşkusunu sevdiklerinizle paylaşmanız, çocuklarınıza doyasıya yaşatmanız, ihtiyaç sahibi, kimsesiz, yaşlı, hasta ve yalnızları unutmamanızdır. Büyüklerimizin ellerini öperek dualarını almak ve küçüklerimize sevgimizi göstermek için önemli bir fırsat olan bayramı içten ve samimi duygularla geçirebilmek, milli ve manevi değerlerimizin gelecek nesillere aktarılması açısından önemli bir görevimizdir.
Huzurlu ve güvenli bir bayram geçirilebilmesi için trafik başta olmak üzere güvenlik, sağlık, acil durumlar, belediye hizmetleri ve ihtiyaç duyulacak diğer tüm kamu hizmetlerinde gerekli tedbirlerin ilgili kurumlarımızca alındığını ifade etmek istiyorum. Bayramı sevdikleri ile birlikte geçirmek üzere yola çıkacak olan tüm vatandaşlarımıza trafik kurallarına hassasiyetle riayet etmeleri hususunu özellikle hatırlatıyor; kazasız, üzüntüsüz ve hayırlı yolculuklar diliyorum.
Ramazan Bayramı’nın, aziz Türk milletinin birlik ve beraberliğinin daha da güçlenmesine, ülkemize hayırlar getirmesine, barışa ve huzura vesile olmasını diliyorum. Bayram vesilesiyle bir kez daha, ülkemiz ve milletimiz için paha biçilemez fedakarlıklarda bulunmuş aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; şehitlerimizin kıymetli aileleri ile gazilerimiz ve aileleri başta olmak üzere tüm Çankırılı hemşehrilerimin bayramlarını tebrik ediyorum.
Emniyet Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl Dönümü ve 10 Nisan Polis Günü Kutlama Mesajı
179 yıllık köklü tarihi ve şanlı gelenekleriyle, milletimizin güvenini ve sevgisini kazanmış bir kurum olan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor; asayişin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele edilmesi ile kamu düzeninin korunması gibi birçok önemli görevi büyük bir özveriyle yerine getiren tüm kahraman polislerimizin bu özel günlerini tebrik ediyorum.
Aziz Türk milletinin huzur ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeden, canla başla ve üstün bir vazife anlayışıyla görev yapan polislerimize şükranlarımı sunuyorum.
Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için terörle mücadeleden, sokaklarda, caddelerde, her köşede suç ve suçluyla mücadele ederek milletimizin huzurunu sağlamaya kadar çok çeşitli alanlarda vazifelerini yerine getiren Emniyet Teşkilatımız; güvenlik hizmetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de eğitimden spora, kültürden sanata kadar birçok alanda, özellikle genç nesillerimizde farkındalık oluşturma çalışmalarını sürdürmektedir.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Polis, asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır.” sözüyle ifade ettiği üzere polislerimiz sorumluluğu ağır bir vazifeyi başarıyla yürütmektedirler. Ülkemizde güven ve huzur ortamının sağlanması için, gücünü yasalardan alarak görev yapan Emniyet Teşkilatımız, her zaman milletimizin gurur kaynağı olmuştur. Çağın gereklerine uygun olarak sürekli kendini yenileyen ve her koşul altında vazifesini yerine getirebilme anlayışıyla hareket eden Emniyet Teşkilatı, her türlü takdiri hak etmektedir.
Bu özel gün vesilesiyle; görevini kahramanca yerine getirirken şehit ve gazi olan Türk Polis Teşkilatımızın tüm mensuplarını bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyorum. Türkiye’nin ve Çankırı’nın huzuru için görev yapan tüm emniyet mensubu mesai arkadaşlarıma fedakâr aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.
M. Fırat TAŞOLAR =>Çankırı Valisi
Bu haber 1720 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR