MHP Çankırı İl Başkanlığı "Teşkilatlar Bir Arada" Buluşması

MHP İl Başkanı Ahmet Kurt , "Bugüne kadar yaptıkları faaliyetler hakkında kısa bilgiler vererek birlik ve beraberliğin önemi üzerinde durdu."

MHP Çankırı İl Başkanlığı "Teşkilatlar Bir Arada" Buluşması
10 Temmuz 2021 - 19:38 - Güncelleme: 10 Temmuz 2021 - 20:57
MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Dr. Pelin Yılık Hanımefendi ilimizi ziyaret etti.

MHP Çankırı İl Başkanlığı tarafından organize edilen “Teşkilatlar Bir arada” buluşması Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen kahvaltılı buluşmaya Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Pelin Yılık, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör, Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu, ilçe başkanları, kadın komisyonu, belediye ve il genel meclis üyeleri, kadın teşkilatları ve partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Ahmet Kurt açılışta yaptığı konuşmada yönetime geldiklerin günden bugüne kadar yaptıkları faaliyetler hakkında kısa bilgiler vererek birlik ve beraberliğin önemi üzerinde durdu.

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ise pandemi döneminde yaşanan sıkıntılara rağmen belediye hizmetlerinde aksama yaşanmaması için var güçleri ile mücadele ettiklerini vurguladı.

Ufak ve büyük dokunuşlarla Çankırı’nın yaşanabilir bir şehir olması çabası içerisinden bulunduklarını belirten Başkan Esen, slayt eşliğinde hayata geçirdikleri projeleri anlatırken, çokça şikâyet aldıkları Otobüs Terminali’nin belediye tarafından işletileceğini, Çay Projesi’nin 30 Ağustos tarihinde tamamlanacağını söyledi.

“Bir şeyler yapabilmeniz için önce bütçenizin yeterli olması lazım” sözleri ile konuşmasını sürdüren Başkan Esen “Kayıp-kaçak-ısrafı öncelikle engelledik. İlk ayda bütçemizi 9 milyon lira kara geçerdik. 15 yılda yapılamayan işlerin çoğunu biz 1 yılda yaptık” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Dr. Pelin Yılık’da yaptığı konuşmada bu tür toplantıların birlik ve beraberliğe güç vereceğine inandığını vurgulayarak “Geleceğe olan umudumuz sonsuz” ifadelerini kullandı.

Pandemi döneminde insanların yaşam, ekonomik, eğitim hayatlarının değiştiğini belirten Yılık “Sosyal hayat olarak evlere kapandık. Ama artık tünelin ucunda ışık görüldü. Biran önce normalleşeceğimize inancım sonsuz” dedi.

Yılık, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin aldığı karar doğrultusunda il ve ilçelerde kadın kolları ibaresinin kullanılmayacağının altını çizerken “Bunun kullanılmamasının amacı kadınların statülerinin daha da güçlendirilmesi. İl yönetimlerinde yer olan kadınlarımızı ‘Kadınlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı’ olarak görevlendirdik. İlçelilerde de aynı şekilde oldu. Yönetimlerinde kadınların yer almadığı teşkilatlar ise ‘Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu’ il veya ilçe başkanı danışmanı veya il çalışma grubu yada il çalışma komisyonu olarak görevlendirebiliyor. Bunun amacı kadın ve erkeklerin bir arada, eşit koşullarda kabul edip beraber mücadele etmelerini sağlamak. Kadınların olmadığı bir yönetimde dolayısıyla toplumun yüzde 50’sini görmediğimiz anlamına gelip” şeklinde konuştu.

Program sonunda partinin en yaşlı üyesi Salim Yorgancı’ya Yılık tarafından plaket verildi.

MHP İl Başkanlığının düzenlediği "Teşkilat Buluşması" programı kapsamında ülküdaşları ile ilk olarak kahvaltıda bir araya gelen MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Dr. Pelin Yılık, kahvaltı programının ardından MHP İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, Çankırı Belediye Başkanlığı, Korgun Belediye Başkanlığı ve Yapraklı Belediye Başkanlığı ile Ülkü Ocakları İl Başkanlığımızı ziyaret ederek ülküdaşları ile sohbet etti.

Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, Genel Merkez çalışmalarında başarılar dileriz.

Bu haber 4964 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • 18 li
    2 yıl önce
    Bu kadın eğitim merkezine ne gerek vardı diye ağır ithamlarda bulunanlar,buralara harcanan paralar israf diyenler,bugün toplantılarını İrfan Dinç'in yapmış olduğu o nezih mekanda yapmak zorunda kalmışlardır.Bu nedenle eleştirirken dikkatli olmak lazım.Ayrıca Belediye Başkanını yaptığı konuşmanın bir bölümünden dolayı esefle kınıyorum.15 yıldır yapılmayan hizmetleri biz 1 yılda yaptık demesi akla izan değildir. İrfan döneminin yaptığı hizmetleri yazmaya kalksanız sayfalarınıza sığmaz.Oysa sizin üç ya da bilemediniz 4-5 icraatınız oldu daha.Bir de kalkmış ilk ayda kaçakları önleyip 9 milyon kara geçtik diyorsunuz.Ya hu bir şey yapmazsanız kasada ister istemez para birikecek tabi ki.Çünkü Belediyenin dünya kadar alacağı var piyasada.İş yaparsanız masraf da olur borç ta olur.Yeter ki çalışın ve hizmet üretin siz.Boş durursanız tabi kasada para birikir.Ancak unutmayın bu millet sizi boş durup para biriktirin diye değil,bilakis hizmet etsin diye seçti.Durmak yok yola devam yani.Vesselam.
  • a
    2 yıl önce
    Güzel bir buluşma olmuş diyelim ama Ak Parti deyken toplantılar Belediye ye ait yerde yapılmaz diyenler nerede? Bak demek ki bunu gerektiriyormuş arkadaşlar değil mi? Belediyecilikten anlamayanlar konuşur.
  • Düğün sahibi
    2 yıl önce
    Bütün eğlence etkinlikleri açık Toplantilar yapiliyo mezuniyet törenleri sazla davulla konserle yapılıyor ömründe bir kez olacak düğünümüzü acmiyorsunuz düğün salonları serbest sokak düğünleri yasak Tatil bölgeleri cıvıl cıvıl sayın başkanım acacaksaniz heryeri açın kapaticaksaniz heryeri kapatın ben sizin için Seçim zamanı çok gezdim uğraşlar verdim Bütün düğüne aldıklarım magzemler israf olucak bunun sorumlularinada hakkımı helal etmiyorum