Muhtarın Oğlu Ahmet Yüzdemir Ayşe Özkan Hanımefendiyle Nişanlandı

İkbal & Mehmet Yüzdemir çiftinin oğlu Ahmet, şehrimizin seçkin ailelerinden Gülsen & Muttalip Özkan çiftinin kızı Ayşe hanımefendi ile nişanlandı.

Muhtarın Oğlu Ahmet Yüzdemir Ayşe Özkan Hanımefendiyle Nişanlandı
05 Mayıs 2022 - 17:45 - Güncelleme: 06 Mayıs 2022 - 09:23
Şehrimizin tanınmış, köklü ailelerinden İkbal & Mehmet Yüzdemir çiftinin oğlu Ahmet, şehrimizin seçkin ailelerinden Gülsen & Müttalip Özkan çiftinin kızı Ayşe hanımefendi ile nişanlandı.

Genç çift için Grand Alyans Düğün Salonunda 04 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 18:30’da tören düzenlendi. Düğün törenine Yüzdemir ve Özkan ailelerinin akrabaları ile birlikte genç çiftin dost ve arkadaşları da katıldı.

Çankırı Abdulhalik Renda Mahallesi’nin sevilen Muhtarı Mehmet Yüzdemir’in oğlu Ahmet Yüzdemir, Özkan ailesinin biricik kızları Ayşe ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Şehrin şeçkin mekanlarından Grand Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen nişan merasimine iş ve siyaset dünyasından, Muhtarlarımız, isimlerini ayrı ayrı yazamadığımız çık sayıda seçkin konuk katıldı.

Genç Nişanlıların yüzüklerini ise davetlilerin alkışları eşliğinde Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen taktı.

Ayşe ile Ahmet’in Nişan Yüzükleri kesilmesi sonrasında mutluluklarını önce dans ederek kutladılar ardından ise davetlilerle birlikte çalınan şarkılarla belirli bir saate kadar doyasıya oynayarak kutladılar.

Başkan Esen, çiftlerin nişan kurdelesini keserken bir ömür boyu sürecek mutluluklar diledi. Yüzdemir ve Özkan ailelerinin konuklarını kapıda karşıladığı merasimde müzisyenlerimizin seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarla nişan merasimine damga vurdu.

Nişan merasimi çeşitli ikramların ardından amacına ulaşarak mutlu bir şekilde son buldu.

Bu haber 22924 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum