Efsane Futbolcu Hagi'nin Forması Çankırı'da 50 Bin TL'ye Satıldı

Açık arttırma ile sunulan Hagi'nin forması Çankırılı İş İnsanı Mehmet Ali Karamemiş tarafından satın alındı.

Efsane Futbolcu Hagi'nin Forması Çankırı'da 50 Bin TL'ye Satıldı
15 Ağustos 2022 - 12:12 - Güncelleme: 15 Ağustos 2022 - 12:19
Hagi'nin Forması Çankırı'da 50 Bin TL'ye Satıldı

Çankırı'da 3 yaşındaki SMA Hastası Ömer Alp Kader'e destek amacıyla gerçekleştirilen yardım kampanyasında Galatasaray'ın efsane futbolcusu Hagi'nin forması 50 Bin TL'ye satıldı.

Açık arttırma ile sunulan Hagi'nin forması Çankırılı İş İnsanı Mehmet Ali Karamemiş tarafından satın alındı.

Ünlü Radyocular Hopdedik Ayhan ve Umut Öztürk'ün yanı sıra televizyon ekranlarının tanınan spikerleri Mehmet Aydın ve Merve Özkan'ın Ömer Alp'e destek için Çankırı'ya gelerek gerçekleştirdikleri yardım programı Radyo Neşe ve Çankırı Postası'ndan canlı yayınlandı.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in yanı sıra, siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarından katılımın olduğu programda Fransa'dan gelen Çankırılı İş İnsanı Satılmış Görgülü açık artırma ile satılan nostaljik radyoyu 51 Bin TL'ye alırken, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de 50 Bin TL bağışta bulundu.

Programda Çankırı'da müteahhitlik yapan Mehmet Kaplan 50 Bin TL katkıda bulunurken, İstanbul'dan telefonla katılan Çankırılı İş İnsanı Kaptan Mustafa Can da 50 Bin beşyüz TL bağış ile açık arttırma ile satılan nostaljik radyoyu satın aldı.

Telefonla bağlanan Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Kesgin, Başkan Ertuğrul Çetin adına 10 Bin TL bağışta bulunurken, "Daha önce Pursaklar'dan Bediha Ferhan yavrumuzu tedaviye gönderdik, Ömer Alp yavrumuz için de şimdiye kadar önemli desteklerimiz oldu bundan sonra da katkı sağlamaya devam edeceğiz." dedi.

Çankırı Bürokratlar Derneği Başkanı Ercan Irmak 10 Bin TL bağışta bulunurken, kendisine bağış yapacağını bildiren şehir dışındaki isimleri de okuyarak 35 Bin TL daha katkı sağlanılacağını söyledi.

Çok sayıda iş insanı ve her kesimden vatandaşların bütçeleri ölçüsünde bağışta bulunduğu program Radyo Neşe İmtiyaz Sahibi Turan Harmancı ve Çankırı Postası İmtiyaz Sahibi Ercan Şeker'in organizasyonu ile yapıldı.

Bir yıldır devam eden bağış kampanyası yüzde 80'e ulaşırken SMA'lı Ömer Alp'in yurt dışında tedavisi için kalan tutarın en kısa sürede toplanması hayati önem taşıyor.

2 hafta önce yine Ömer Alp'e destek için yapılan Türkiye - Romanya şöhretler futbol maçında forma giyen efsane futbolcu Hagi'nin formasını açık artırmada 50 Bin TL'ye alan Çankırılı İş İnsanı Mehmet Ali Karamemiş "Amacımız elbetteki forma almak değil Ömer Alp yavrumuzun en kısa sürede tedavisi için tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum. Şimdiye kadar katkı sağlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ömer Alp yalnızca annesinin, babasının değil hepimizin evladı inşallah en kısa sürede bağış kampanyası tamamlanır ve sağlığına kavuşur." ifadelerinde bulundu.

Ömer Alp'in annesi Emine Kader ve babası Polat Kader de şimdiye kadar destek olan herkese teşekkür ederken, kalan tutarı toparlayabilmek için tüm vatandaşlardan destek talebinde bulundu.

Bu haber 3553 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum