700 Kiloluk Tosunun Etini Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Dağıttı

Çankırı'da çiftçilikle uğraşan Akif Metin, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara et ulaştırmak amacıyla 700 kiloluk tosununu keserek 300 ihtiyaç sahibine dağıttı.

700 Kiloluk Tosunun Etini Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Dağıttı
07 Nisan 2024 - 20:15 - Güncelleme: 07 Nisan 2024 - 20:20
Çankırı’da Hayırsever Çiftçi, 700 Kiloluk Tosunun Etiyle İhtiyaç Sahiplerine Yardımda Bulundu

Çankırı’da hayırsever bir çiftçi, 700 kiloluk tosunun etini Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Çankırı'da çiftçilikle uğraşan Akif Metin, Ramazan'da ihtiyaç sahibi vatandaşlara et ulaştırmaya karar verdi. 700 kiloluk tosununu kesen Metin, 300 ihtiyaç sahibine et ulaştırdı. Dağıtılan etler için mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, Metin'e teşekkür etti.

"İnsanların o mutluluğunu görmek tüm dünya malına değer"

300 vatandaşa et ulaştırdığını söyleyen Akif Metin, "Restoranda et yiyordum, et fiyatlarını görünce insanların o fiyatlara et yiyemeyeceğini düşündüm. Bu sebeple 700 kiloluk bir tosun alıp keserek 300 ihtiyaç sahibi vatandaşa teker teker dağıttık. Herkes, 'Allah razı olsun' diyor, çok mutlulardı. İnsanların o mutluluğunu görmek tüm dünya malına değer" dedi.

Bu haber 5364 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Adaletli I. Osman Gazi Han Hz.
    9 ay önce
    Helal olsun her babayiğit yapmaz. Allah kendisinden razı olsun. keşke herkes elinden geldiği kadar yoksulu düşünse. Bu dünya geçici, ahirete hayır bırakıp hayırda yarışmak lazım.