Son Başbakan Binali Yıldırım, Çankırı'da Bir Yakınının Cenaze Törenine Katıldı

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın dünürü Mehmet Karaman'ın amcası avukat İsmail Hakkı Karaman, yaşlılığa bağlı olarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Son Başbakan Binali Yıldırım, Çankırı'da Bir Yakınının Cenaze Törenine Katıldı
20 Kasım 2019 - 15:12

AK Parti İzmir Milletvekili ve eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Çankırı’ da dünürü Mehmet Karaman’ın amcası avukat İsmail Hakkı Karaman'ın (72) cenaze törenine katıldı.

 

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın dünürü Mehmet Karaman'ın amcası avukat İsmail Hakkı Karaman, yaşlılığa bağlı olarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı ve eski TBMM Başkanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, önceki gün vefat eden Av. İsmail Hakkı Karaman’ın cenaze törenine katılarak acılı aileyi yalnız bırakmadı.

 

Yıldırım’ın dünürü hemşerimiz Mehmet Karaman’ın amcası olan Av. İsmail Hakkı Karaman’ın cenaze törenine ayrıca Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Çankırı Belediye Başkan Vekili Mehmet Filiz, Çankırı Barosu Başkanı Erkan Köroğlu, Karaman ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. İkindi namazına müteakip Ahmet Yesevi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Binali Yıldırım, merhum İsmail Hakkı Karaman’ın oğlu Ali Okan Karaman’a başsağlığı dileklerini iletti. Karaman’ın cenazesi kılınan namazdan sonra Sarıbaba mezarlığında toprağa verildi.

 

Binali Yıldırım ve beraberindekiler, cenaze töreninin ardından esnaf gezisi yaptı, kent meydanında esnaf ziyaretinde bulunan Yıldırım, daha sonra kentten ayrıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 3395 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum