Çankırı'da Okullar Tatil Değil

Çankırı’daki hava koşulları nedeniyle ulaşımın çok fazla olumsuz etkilenmediği düşünülerek kentte 06.01.2020 Pazartesi günü saat 22:00 de okulların tatil edilip, edilmediği konusu söz konusu saatten sonra belli olacak.

Çankırı'da Okullar Tatil Değil
06 Ocak 2020 - 16:00 - Güncelleme: 06 Ocak 2020 - 21:33
İlçe Kaymakamlıklarının aldığı ve duyurduğu resmi açıklamalara göre; "Atkaracalar, Çerkeş, Eldivan, Ilgaz, Kurşunlu, Korgun, Orta ve Şabanözü" ilçelerinde 07.01.2020 Salı günü (1 gün süreyle) okullarda eğitime ara verildiğini duyurdu.

Çankırılılar Dikkat Hava Koşullarının Dakika Dakika Takip Edilmesiyle Beraber 06.01.2020 Pazartesi günü saat 22:00 de Resmi Açıklama Yapılabilir. Bekleyip Göreceğiz.

Kar Yağışı Ve Hava Durumu An Ve An Takip Ediliyor!

Gözler Valilik ve İl Milli Eğitimin Alacağı Kararda

Şu an itibariyle eğitime kar ve hava durumunun engel olmadığı, gelişmelerin takip edildiği vurgulandı.

Mahalle, Cadde yollarında, gece ayaz ve fırtına nedeniyle buzlanma olup, olamayacağı düşünülerek hava durumunun dakika dakika takip edildiği vurgulandı.

www.haberci18.com İnternet medya admini olarak yetkililerle yaptığımız görüşmelerimizde sözlü olarak söylenen açıklamada, okular tatil değil.

Okullar Tatil Mi ile ilgili tüm paylaşımların gerçek dışı olduğu, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün konu ile ilgili resmi bir açıklaması olmadığı paylaşıldı.

Türkiye'nin birçok ilinde kar yağışı etkisini devam ettirirken, Çankırı'da ikamet eden öğrenci ve velilerin gözü resmi açıklamalara çevrildi.

Çankırı’daki hava koşulları nedeniyle ulaşımın çok fazla olumsuz etkilenmediği düşünülerek kentte 06.01.2020 Pazartesi günü saat 22:00 ye kadar hava koşulları Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından takip edilmekte olup; kar tatili açıklaması ve konuyla ilgili ayrıntılar Valilik tarafından kamuoyuna duyurulacaktır. Yalan yanlış paylaşım ve haberlere itibar edilmemesi istendi.

Yarın okular Çankırı’da tatil mi sorusu, kentte yaşayan vatandaşların en fazla merak ettiği konular arasında yer aldı. Çocuklarını yarın okula gönderip göndermeyeceğini bilmeyen vatandaşların araştırmaları devam ederken Valiliğin ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hava koşullarını takip etmesiyle beraber yukarıda belirtilen saate kadar her hangi bir olumsuzluk söz konusu gündeme gelirse resmi açıklama an ve an paylaşılacak. Ama şu an itibariyle eğitime kar ve hava durumu engel gözükmüyor. Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü Okullar Tatil değil resmi açıklamaları bekleyin ifadelerine sözlü olarak yer verdi.
 
Bu haber 7187 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 6 Yorum
  • Hayri
    4 yıl önce
    Vali bey en doğru karar okulların tatil olması. Yerler gece yarısı buza çekince sabah servisçiler ve öğrenciler zor anlar yaşayacaklar. O yüzden okullar tatil olsun.
  • Mustafa
    4 yıl önce
    Yerler ıslanmış gece ya buza çekerse nolcak o yüzden en doğru karar tatil olması. Çankırı Merkezde okullar tatil olsun.
  • Hasan memiş
    4 yıl önce
    Tatil olması en doğru karar olacaktır, sınav var diye öğrenciyi tehlikeye mi atacaksınız lütfen !
  • Emirhan
    4 yıl önce
    Bu gün servis bizim bayırı çıkmadı. kaydı kışlık lastik, zincir olduğu halde. Sağlımıza bir şey olmasından iyidir vali bey.
  • Can
    4 yıl önce
    Lütfen tatil olsun vallaha eve gelirken dondum. Bide yarın bu karşı havanın soğuğu başlar inşallah tatil olur.
  • Ali demir
    4 yıl önce
    Sayın valim lütfen tatil olsun