Geleceğe Nefes Olabilmek İçin Fidan Diktiler
Alparslan Türkeş’in doğum tarihi olan 25 Kasım tarihinin seçildiğini ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle bu yıl ertelemeli olarak...devamını okuyunuz.

12 Aralık 2023 - 21:09 - Güncelleme: 12 Aralık 2023 - 21:14
Ülkü Ocakları Çankırı İl Başkanlığı ile Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Çankırı İl Başkanlığı tarafından Merhum Alparslan Türkeş’in doğumunun 106. yıl dönümü ve Öğretmenler Günü dolayısıyla Aşağıpelitözü Köyü Mevkiinde bulunan “Şehit Öğretmenler Hatıra Ormanı”na fidan dikimi gerçekleştirildi.
300 fidanın toprakla buluşturulduğu etkinliğe Ülkü Ocakları Çankırı İl Başkanı M. Alperen ŞAHİN, TÜRKAV Çankırı İl Başkanı İsa BÖLÜKBAŞI, MHP İl Başkan Vekili Osman ŞAHİN, MHP KAÇEP Komisyonu Başkanı Kübra Sarıkaya, İl Genel Meclisi MHP Grup Başkanvekili Kamil ÇOBAN ve teşkilat üyeleri katılım sağladı.
ŞAHİN ve BÖLÜKBAŞI etkinliğin aynı alanda her yıl düzenli olarak devam ettirileceğini, etkinlik için Alparslan Türkeş’in doğum tarihi olan 25 Kasım tarihinin seçildiğini ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle bu yıl ertelemeli olarak gerçekleştirdiklerini belirterek katılım sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
Bu haber 2067 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR