Uzm. Dr. Sait Biçer, Bir İlk Daha Gerçekleştirdi
79 yaşındaki hastanın üreterde transizyonel hücreli kanseri saptanması üzerinde Çankırı Devlet Hastanesi...devamını okuyunuz.

31 Aralık 2022 - 16:27 - Güncelleme: 31 Aralık 2022 - 16:31
79 yaşındaki hastanın üreterde transizyonel hücreli kanseri saptanması üzerinde Çankırı Devlet Hastanesi nefroüreterektomi ve parsiyel sistektomi ameliyatı başarıyla yapıldı. Üroloji Doktoru Op. Dr. Sait Biçer ve ona operasyonda eşlik eden Kalp Damar Cerrahı Op. Dr. Ozan Ertürk ve Op. Dr. İlkay Bekir İncebay tarafından 6 saatlik operasyon başarıyla tamamlandı.
Bu büyüklükteki ameliyat Çankırı Devlet Hastanesnde, üroonkoloji anlamında ilk defa yapıldı ve hasta şifa ile taburcu oldu.
Ameliyattan sonra açıklamalarda bulunan hastanın doktoru Op. Dr. Sait Biçer, bu işin ekip işi olması sebebiyle tüm ameliyathane ekibine teşekkür ederek, “Sağlığımız için kontrollerimizi ihmal etmememiz gerekiyor, bu ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğimiz için tüm ameliyathane ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Bu haber 5545 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR