Başkan Esen, "Vahe ile Evdeki Mutluluk" Programında Çankırı'yı Tanıttı

Yer Altı Tuz Şehri’nden başlayan tanıtım, Ferit Akalın Radyo ve İletişim Müzesi, Çankırı Kalesi, Emir Karatekin Türbesi, cam seyir terasın ardından şifa merkezi Taş Mescit’te son buldu.

Başkan Esen, "Vahe ile Evdeki Mutluluk"  Programında Çankırı'yı Tanıttı
19 Temmuz 2020 - 11:35
Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, ekranların sevilen yüzü Vahe Kılıçarslan’ın hazırlayıp sunduğu “Vahe ile Evdeki Mutluluk” programına konuk oldu.

Çekimleri Çankırı’da yapılan programda şehrin tarihi, kültürel ve turistik değerlerini izleyicilere Başkan Esen anlattı.

Yer Altı Tuz Şehri’nden başlayan tanıtım, Ferit Akalın Radyo ve İletişim Müzesi, Çankırı Kalesi, Emir Karatekin Türbesi, cam seyir terasın ardından şifa merkezi Taş Mescit’te son buldu. Çekimlerde Çankırı’nın yöresel yemekleri de tanıtıldı.

Mekânları çok beğendiğini belirten Vahe Kılıçarslan, Çankırı’nın sürprizli bir şehir olduğunu söyleyerek şehrin turizme açılması için çalışmaların yürütüldüğü alanlarda tanıtıma destek vermek istediğini ifade etti. Başkan Esen ise Çankırı’yı tüm değerleri ile dikkat çeken ve adından söz ettiren ekonomik ve turistik bir şehre dönüştürmek için gayret ile çalıştıklarını söyledi. Esen, “Şehrin tanıtımına katkı sağlamak isteyen herkesi hemşehrimiz sayar ve teşekkürü bir borç biliriz.” dedi.


















 
 
Bu haber 8665 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • 18 li
    3 yıl önce
    İrfan Dinç bayağı bir eser bırakıp gitmiş.Baksanıza gelenlere onun eserlerini anlatıyorlar. Sağlık olsun sonuçta Çankırı'mıza yapılmış yapılanlar.
  • Dertli
    3 yıl önce
    İrfan Dinç'e kızıyorum ama Esen beyin tanıttığı tüm eserler İrfan'a ait ya, mecburen İrfan'a helal olsun demek zorunda kalıyorum. Demek ki yeni belediyeye yapacak bir şeyler bırakmamışlar. Ee artık yeni belediye de bir şeyler bulsun yapacak. Boş mu duracaklar.
  • üzgün
    3 yıl önce
    Ya düşünsenize bir belediye başkanı şehrini tanıtmak için gelen bir TV programcısına kendi yaptığı hiçbir şeyi tanıtamıyor, neden çünkü yok. Kendinden önceki başkanın projelerini anlatmak çok üzücü olsa gerek. ne umutlarla oy verilmişti, ellerim kırılsın MHP oy vermem artık, hele ki Çankırı da.
  • Hayırdır
    3 yıl önce
    Önceki geldiklerinde neden merkez yayınlanmadı? O zaman borç değilmiydi bu memleket için bir şeyler yapmak?