Maliye'den Emekli Münür Aktaş Vefat Etti

İnsanların ‘Yardım Dede’ lakabını taktığı İHH Çankırı Başkan Yardımcısı 1945 doğumlu Münir Aktaş vefat etti.

Maliye'den Emekli Münür Aktaş Vefat Etti
03 Ekim 2021 - 18:31
Çankırı’da yardım faaliyetlerine gönüllü katılarak insanların ‘Yardım Dede’ lakabını taktığı İHH Çankırı Başkan Yardımcısı 1945 doğu7mlu Münir Aktaş vefat etti.

Aktaş Ailesinin Acı Günü

"innalillah ve innaileyhi raciun biz Allah'tan geldik dönüşümüz yine onadır"

Çankırı Yapraklı İlçesi İkizören Köyü sakinlerinden, Çankırı Maliye’sinden emekli Mustafa Eregez’in kayınpederi, Münise Ereğez’in babası, Hayrettin, Hasan Kale’nin babaları Çankırı Maliye’sinden emekli Münür Aktaş vefat etmiştir.

Cenazesi 03 Ekim 2021 Pazar günü Ahmet Yesevi Camiinde kılınan cenaze namazı ardından alınarak Sarıbaba aile mezarlığında toprağa verildi.


Bir süredir Çankırı Devlet Hastanesinde tedavi gören Münir Aktaş’ın, kalbi durdu.  Doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamayan Aktaş, 02 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 16:00’da hayata gözlerini kapattı, sevenlerini üzdü.


Aramızdan ayrılan Merhum Münür Aktaş kardeşimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz. Rabbim geride kalanlarına sabır İhsan eylesin. Mekânı cennet olsun. İnşallah. Amin.






Bu haber 3085 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • ÇANKIRILI
    2 yıl önce
    ALLAH RAHMET EYLESİN. GÜZEL İNSANDI.
  • 18 li
    2 yıl önce
    Çok nezih,çok kıymetli ve adam gibi adam olan değerli Münir ağabeyin ölümünden duyduğum üzüntüyü hislerimle tarif etmem mümkün değildir. Rabbim rahmeti ile muamele eylesin ve Cennetine kabul etsin inşallah. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.