Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'den Kandil Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Regaip Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'den Kandil Mesajı
27 Şubat 2020 - 13:36
Esen’den Kandil Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Regaip Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Mübarek üç ayların haberci olan Regaip Kandili’nin birlik, dirlik, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni eden Başkan Esen, “Hain saldırılar sonucu şehit olan vatan evlatlarımız için Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Gönlümüz ve dualarımız askerlerimizle.” ifadelerini kullandı. Esen, mesajını şu ifadeler ile sürdürdü.

“Allah, kullarına rahmet ve merhamet kapısını daima açık tutar. Bizleri Ramazan ayına ulaştıracak bu ayları, affedilme ve bağışlanma açısından değerlendirmek için önemli bir fırsat sunuyor. Hem vicdanlarımızı hem de dünyayı kirleten kin ve nefret söylemlerinin yerini dostluğun, barışın ve kardeşliğin almasını temenni ediyorum. Son zamanlarda aldığımız şehit haberlerimiz yüreğimizi derinden yaralasa da milletçe dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. ‘Yurtta ve dünyada barış’ sağlamak için birlik olacağımıza, bu zor günleri hep birlikte aşacağımıza canı gönülden inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Regaip Kandilinizi kutluyor, bu günlerin feyzinin üzerimize, rahmetinin geçmişimize, bereketi ve iyiliğinin de tüm ülkemize olmasını diliyorum.”


 
Bu haber 3014 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum