Çankırı'da Zabıta Haftası Kutlamaları Farklı Etkinlikler İle Devam Ediyor

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 195. yıldönümünü kutlayan Esen, mesai gözetmeksizin çalışan zabıta ekiplerini başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı kutladı.

Çankırı'da Zabıta Haftası Kutlamaları Farklı Etkinlikler İle Devam Ediyor
03 Eylül 2021 - 19:30 - Güncelleme: 03 Eylül 2021 - 19:48
Zabıta Teşkilatından Başkan Esen’e Ziyaret

Çankırı Zabıtası, 1-7 Eylül Zabıta Haftası kapsamında Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’i makamında ziyaret etti. Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 195. yıldönümünü kutlayan Esen, mesai gözetmeksizin çalışan zabıta ekiplerini başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı kutladı.

Zabıta ekipleri, Zabıta Haftasını Anıt alanına koydukları çelenk ile kutlamaya başladı. Başkan Esen’i makamında ziyaret eden ekipler, desteklerinden dolayı Esen’e teşekkür etti. Esen, Belediyeyi sahada en iyi şekilde temsil etmenin, esnaf ve halk ile iş birliği halinde çalışmanın önemli olduğunu vurgulayan Esen, “Çalışmalarımızı ve hizmet kalitemizi artıracak genç ve dinamik bir kadroya sahibiz. Bunu avantaja çevirerek şehrimizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz. Zabıta ekiplerimizin yasalar doğrultusunda hareket ederken zaman zaman vatandaşlarımız ile karşı karşıya geldiği için çok stresli ve zor bir görev üstlendiğinizin farkındayım.

Özellikle pandemi sürecinde çok büyük görevler üstlendiniz. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden Çankırı sokaklarında özveri ile çalıştınız. Tüm zabıta ekibimizin bu özel haftasını kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.

Çankırı’da Esnafı Çocuk Zabıtalar Denetledi

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çocuk Meclisi üyeleri ile birlikte denetime çıktı. Zabıta giysileri giyen çocukları karşısında gören esnaf, istenilen tüm belgeleri özverili ile gösterdi.

Çankırı’da Zabıta Haftası kutlamaları farklı etkinlikler ile devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Çocuk Meclisi üyeleri, zabıta kıyafetlerini giyerek Belediye Zabıta ekiplerinin özel gününü kutladı. Zabıta Müdürlüğünden başlayan ziyaret, esnaf denetimleri ile devam etti. Zabıta ekiplerinin görev ve sorumlulukları hakkında bilgi alan çocuk zabıtalar, öğrendikleri bilgiler doğrultusunda çarşı esnafını sembolik olarak denetledi.

Etkinlik, çocuk zabıtaların isteklerini yerine getiren esnafların da yüzünü güldürdü. Birkaç saatliğine de olsa zabıta olmanın heyecanını yaşayan çocuklar, zabıta araçları ile sirenler eşliğinde şehir turu yaptı. Etkinlik sonunda çocuklara Türk bayrağı hediye edildi.

Bu haber 2588 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Daralan esnaf
    2 yıl önce
    Çok güzel resim çekinirler her esnafa kaldırım işgali yapmayın dendi 2 esnaf uyuyor ama hepsi aynısı gibi devam ediyor ne oldu zabıta amiri ne oldu ne yapacaktın ne yaptın ama unutma zaman geçer bekleyin siz.