Çankırı FK 1 Sinopspor 0
Lig başından beri en cılız (beceriksiz) maçımızı oynadık. Sinopspor çokta kötü oynamadı. Ona rağmen Çankırı FK olarak sayısız pozisyonu gole çeviremedik.
28 Aralık 2025 - 19:44 - Güncelleme: 28 Aralık 2025 - 19:52
Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup 12. hafta mücadelesinde Sinopspor, grubun güçlü takımı Çankırı FK’ya 0-1 mağlup oldu.
Lig başından beri en cılız (beceriksiz) maçımızı oynadık. Sinopspor çokta kötü oynamadı. Ona rağmen Çankırı FK olarak sayısız pozisyonu gole çeviremedik.
Tarih: 28 Aralık 2025 Pazar
Stat: Çankırı Atatürk Stadyumu
Saat: 14:00
Hakemler: Berkay Çaylıoğlu, Semih Ağkuş, Muhammet Sefa Görgülü, 4. Hakem Atakan Aygan
Çankırı FK: Furkan Keleş, Bülent İnönü (Dakika.85 Batuhan Eren), Halil Yekta Kondu, Yusuf Yağcı, Mahmut Bilir, Arif Ensar Aksoy (Dakika.46 İbrahim Hırçın) (Dakika.90 Rasim Değirmenci), Emin Akyıldız, Orhan Pamukçu, Furkan Özdemir (Dakika.79 Fatih Çerlek), İliyaz Işık, Kerem Can Meşe (Dakika.46 Atilla Aybars Garhan)
Yedekler: Ömer Taha Özer, Batuhan Eren, Fatih Çerlek, Atilla Aybars Garhan, Muhammet Emin Yılmaz, Yusuf Tuncer, İbrahim Hırçın, Murat Elmacı, Rasim Can Değirmenci, Mustafa Kaya
Sinopspor: Baran Güler, Samet Uslu, Kemal Emirhan Aydın, Sadık Eren Yıldırım, Yasir Akkan (Dakika.74 Gökay Ülkü), Gürol Demirezen, Kerem Şumnu (Dakika.84 Sefa Gebeşoğlu), Sergen Orman, Yiğit Can Eyüpoğlu, Emin Arı (Dakika.84 Hamza Tosun), Ramazan Okatan
Yedekler: Oğuzhan Özkaya, Muhammet Sancı, Emrullah Sarıhasanoğlu, Gökay Ülkü, Talha Yolcu, Sefa Gebeşoğlu, Mehmet Ali Kesgin, Hamza Tosun, Serkan Akkuş, Mehmetcan Yıldırım
Gol: Dakika.73 Furkan Özdemir (Çankırı FK)
Sarı kart: Dakika.34 Zafer Ulusal (Çankırı FK Teknik Direktörü), Dakika.83 Yusuf Yağcı (Çankırı FK), Dakika.90+1 Gökay Ülkü (Sinopspor)
Taraftar, Yerel basın www.haberci18.com bizler sonuna kadar arkanızdayız, tebrikler Çankırı FK
Dostluk kardeşlik havasında bir maç oldu. Kapalı ve Açık tribünleri doladuran Çankırı FK taraftarı kaçan gol pozisyonlarına saç baş yolarken; bir yandan da öldük öldük dirildik. Sinopspor’u geçmek kolay olmadı.
Hocalarımızın ve oyuncularımızın ruhlarıyla oynadığı maç. İşte bu maç bugün bu şekilde zor zar kazanıldı. Bütün takımlar yenilir, Çankırı FK’da yenilinebilir. Ama bu şehir bugün yine tek yürek oldu. Sahada ter döken futbolcularımız, tribünde susmayan taraftarımızla Çankırı FK bir kez daha kazandı.
Sinopspor’un vefakâr ve çilekeş taraftarı 25 kişiye yakın Kuzeyliler Grubu Çankırı deplasmanına gelerek gönül verdikleri Sinopspor’a ellerinden geldiği kadar destek olup motive ettiler.
Sinopspor Çankırı FK maçına iyi hazırlanmış. Doğruları söylemek gerekirse komşumuz Sinopspor lider Çankırı FK’ya yenildi lakin ezilmedi. Sanırım bu müsabaka ile ilgili yazabileceğimiz fazla önemli bir konu yok.
Sinopspor ve lig lideri Çankırı FK ilk yarıyı 0-0 berabere kapattı. İkinci yarıya daha istekli başlayan taraf Çankırı FK oldu. Oyunun temposunu artıran ev sahibi ekip, rakip yarı alanda baskısını sıklaştırdı. Sinopspor ise hızlı hücumlarla gol aradı. Maçın kırılma anı ise 73.cü dakikada yaşandı.
İkinci yarıda da kalesini geçilmez yapan mor-beyazlılar 73.cü dakikada Çankırı FK’lı futbolcu Furkan Özdemir’in ayağından yedikleri gol ile sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Sinopspor yeni hocaları Orhan Anıl ile son üç maç kazanarak Çankırı’ya gelmişti. Güçlü takım Çankırı FK yakaladığı en az 8 gol pozisyonundan gol atma fırsatı yakalayamadı.
Çankırı FK Grubunda Kendi Kendinin Rakibi Oldu!
4 Grup Koltuğunda Tek Başına Oturuyor… Şampiyonluğa yakın aday.
Grubunda rakiplerini geride bırakarak puan cetvelinde hem puan farkını artıran, hemde averajını yükselten Mavi- Beyaz şimşekler rakip tanımıyor, bu vesileler ile puan cetvelinin zirvesinde tek başına yoluna devam ediyor.
Bu galibiyetle puanını 33’e çıkaran Çankırı FK, ligde moral depolarken taraftarına da büyük sevinç yaşattı. Teknik heyet ve futbolcular maç sonunda galibiyeti tribünlerle birlikte kutladı.
www.haberci18.com İnternet Medyası olarak, “Emeği geçen herkese; malzemecisinden, sağlıkçısına, teknik ekibinden, futbolcusuna başkanından yönetimine herkese, hepsine, her birine teşekkürler ediyoruz.”
Çankırı FK; ilk yarının son maçını 04 Ocak 2026 Pazar günü puan cetvelinin üçüncü sırasında, 22 puanda bulunan Samsun temsilcisi Ladik Belediyespor ile gerçekleştirecek.
Bu haber 264 defa okunmuştur.






FACEBOOK YORUMLAR