AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan Sorunları Yerinde İnceliyor

Erdoğan, "Köylerimizin su hattını yenileyerek daha düzenli ve sorunsuz bir şekilde hizmet sunabilmesi için çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız.”

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan Sorunları Yerinde İnceliyor
23 Kasım 2025 - 19:52 - Güncelleme: 23 Kasım 2025 - 19:56
AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan 26 köy ve 5 mahalleyi kapsayan içme suyu hattındaki sorunların çözümü için başlatılan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi ve köylülere kesintisiz su temin edileceğini duyurdu. Erdoğan, yaptığı açıklamada vatandaşların sağlıklı içme suyuna ulaşmasının öncelikleri olduğunu vurguladı.

Açıklamalarda bulunan Erdoğan, “12 km uzunluğundaki 26 Köy ve 5 Mahallemize uzanan içme suyu hattımızın asbest su borularında yaşanan sorunları yerinde inceledik.” Dedi.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan açıklamalarına şöyle devam etti:
Aşağıyanlar, Süleymanlı, Karadayı, AlıcaYukarı Alagöz, Dede Köy, Bozkır, Aşağı Ovacık, Yeniyapan, Bayanpınar, Karadibek, Karamürsel, Sakarca, Boyacıoğlu, Karaömer, Tepe Alagöz, Aşağı Alagöz, Cacıklar, Kuzeykışla, Güneykışla, Kavlaklı, Kemallı, Korçullu, Tımarlı, Hacılar ve Bostanlı köylerimiz ile Ballıca, Külbürün, Sultançiftliği, Küçük Bahçeli ve Büyük Bahçeli mahallelerimizin Toplamda 17 km uzunluğundaki İçme suyu hattının 5 km uzunluğundaki kısmını geçtiğimiz dönemde yenilemiştik kalan 12 km uzunluğundaki kısmını da yenileyerek köylerimize kesintisiz su teminini sağlayacağız.

İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Ulusoy, Merkez İlçe Başkanımız Bahri Kılıç, İl Genel Meclis Üyemiz Visali Kara ve İl Özel İdaresi Alt Yapı Hizmetleri Müdürü Serdar Yelekçi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz incelemelerde, sorunların çözümü için gerekli adımlarımızı artık.

Köylerimizin su hattını yenileyerek daha düzenli ve sorunsuz bir şekilde hizmet sunabilmesi için çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı.

Bu haber 3181 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum