Müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çankırı'ya Geliyor

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Mart Cuma günü Çankırı’ya geleceğini duyurdu.

Müjde  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan Çankırı'ya Geliyor
20 Mart 2024 - 21:51 - Güncelleme: 20 Mart 2024 - 21:54
Müjde

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip  Erdoğan Çankırı’ya Geliyor

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın 22 Mart Cuma günü Çankırı’ya geleceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankırı’ya gelecek olmasının mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını vurgulayan Başkan Koray Erdoğan, "Hasret bitiyor! Çankırı, 22 Mart Cuma günü yaşanacak büyük buluşma ile bir kez daha tarihi günlerinden birini yaşayacak. Sn. Cumhurbaşkanımız, şehrimizi ziyaretinde Belediye Meydanı'nda saat 16.00'da hemşehrilerimize  hitap edecek. Çankırı teşkilatı olarak hazırlıklarımız devam ediyor. Hemşehrilerimiz, her zaman büyük destek verdiği Sn. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacaktır.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son olarak 9 yıl önce Çankırı’ya geldiğini dile getiren Başkan Erdoğan, "Çankırılı vatandaşlarımız sayın Cumhurbaşkanımızı çok seviyor. Bu sevgi öyle büyükki Çankırı mitingleri her zaman coşkulu ve heyecanlı geçmiştir. 22 Mart’ta da 7'den 70'e tüm Çankırılı hemşerilerimizi Belediye Meydanı'na, büyük bulaşmaya davet ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Bu haber 3274 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum