Çankırı'da Doktor Hastanın Eşi Tarafından Darp Edildi

Olayın ardından doktor S.K.K., yaşadığı göğüs ağrısı ve nefes alma zorluğu şikayetiyle acil servis polikliniğinde muayene edildi ve adli rapor düzenlendi.

Çankırı'da Doktor Hastanın Eşi Tarafından Darp Edildi
04 Mayıs 2024 - 17:14 - Güncelleme: 04 Mayıs 2024 - 17:22
Çankırı Devlet Hastanesinde 03.05.2024 Cuma günü gece 02.00’da 3 aylık hamile olduğu öğrenilen F.K. rahatsızlanarak eşi M. K. İle birlikte hastaneye geldi.

Çankırı’da Doktor Darp Edildi

Çankırı Devlet Hastanesinde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. S.K.K. gece nöbetinde düşük yapan F.K’nın eşi M.K. tarafından darp edildi.

Çankırı Devlet Hastanesi'nde acil serviste görevli bir doktor, hasta yakını tarafından saldırıya uğradı.

M.K., doktor S.K.K.'ya karşı fiziksel saldırıda bulunarak göğsüne vurdu.

Doktor 'Beyaz Kod' Verdi


Çankırı Devlet Hastanesinde görevli bir doktor, bir hastanın eşi tarafından darp edildi. Saldırgan gözaltına alındı.

Olay, 03.05.2024 Cuma günü gece saatlerinde Çankırı Devlet Hastanesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, F.K. ile eşi M.K. sağlık problemleri için Çankırı Devlet Hastanesine gitti. F.K.'yi muayene eden Uzman Dr. S.K.K., hastanın durumu ile ilgili M.K.'ye bilgi verdi. Olumsuz yönde bilgiler vermesine sinirlenen M.K., Uzman Dr. S.K.'ye saldırdı. Güvenlik görevlilerin hızlı müdahalesi ile saldırgan uzaklaştırıldı. Olayın ardından uzman doktorun şikayeti üzerine saldırgan M.K. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.


Olayın ardından doktor S.K.K., yaşadığı göğüs ağrısı ve nefes alma zorluğu şikayetiyle acil servis polikliniğinde muayene edildi ve adli rapor düzenlendi. 


Rahatsızlanan hastaya evinden çağırılan başka bir doktor müdahale etti.

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya'nın uzman doktora 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundukları öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu haber 7501 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 6 Yorum
  • Tuncay Hoca
    1 hafta önce
    Bu hanım Doktor için böyle güzel duygu ve dilekler burada ifade ediliyorsa sıkıntı yok demektir. İlla ki içimizden ruh sağlığı yerinde olmayan insanlar da çıkacaktır. Fakat bu Çankırı'mızda çok görülmeyen bir olaydır. Başka illerde daha kötü ve sık bir şekilde bu olumsuz vakalara rastlamaktayız. Yine de doktor kardeşlerimize bir uyarıda bulunmak istiyorum. Hastanın içinde bulunduğu duruma uygun hareket edilirse olumsuz vakalar yaşanmaz. Büyüklerimiz ''düşmanınız sizin eserinizdir'' sözünü niçin kullanmıştır (istisnalar olsa da) bir düşünmek gerektir. Vesselam...
  • Merve ..
    1 hafta önce
    Şu zamana kadar Çankırı'da alanında tek, ilgili özverili, naif kendisini hastaları için adamış bir hekimin hak ettiği bu olmamalıydı. Umarım bir kişinin hatası yüzünden yüzlerce insan Sibel hoca gibi kıymetli, işinin ehli insandan mahrum kalmaz. Çünkü bizler onu yürekten seviyoruz. O işini yaparken hekim, hastasını sedyeden indirdikten sonra abla kardeş gibi bir yol gösterici. Çok üzgünüm olanlar için, keşke böyle şeyler yaşanmasaydı. Bütün Çankırı adına üzgünüm sizi hak edemedik. Şahsım adına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum size çok kıymetli hocam. Ve yine üzülerek söylüyorum ki içimizde hak etmeyen insanlar olsa da sizin gibi kıymetli bir hekimi umarım hak edenler için, size ihtiyacı olanlar için burada kalırsınız. Sizi seviyoruz ????
  • İ.Karakurt
    1 hafta önce
    Sağlıkçılara yapılan en ufak saldırıya büyük cezalar verilmeli !!!!
  • Canan Akkaya
    1 hafta önce
    Eminim ki bu vahşi saldırgandan başka memnun olmayan bir tek hastası yoktur doktorumuzun. Hastaları ile yakın bir dostu gibi iletişim kuran, mesai dışında dahi hastasının durumunu takip eden doktorumuz Çankırı'mız için bir fırsattı İnşaallah kaybetmeyiz o fırsatı artık bizim için çırpınanlara insan gibi muamele etmeyi ve medeni olmayı öğrenelim.
  • ARİF YÜKSEL
    1 hafta önce
    Değerli Bayan Doktorumuza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çankırı için üzücü ve tasvip edilmeyen bir davranıştır. Şiddetle kınıyorum.
  • Baran
    1 hafta önce
    Çankırı'nın şu dönemdeki gördüğü en iyi Kadın Doğum Uzmanı olan bir doktora bu saldırı kabul edilemez bir vahşettir. İşte biz Çankırı olarak bu sebepten dolayı iyi insanları kaliteli çalışanları elimizde tutamıyoruz. Saldırıya uğrayan doktora sorarsanız bir daha asla Çankırı'nın adını bile duymak istemez. Eminim zorunlu hizmetin bir an önce bitmesini bekliyordur. Bu arada önemli bir dipnot olarak saldıran erkek saldırıya uğrayan ise kadın bir doktor... Biz hastaları olarak Doktorumuzu seviyoruz. Tüm Çankrılılar adına buradan kendisinden özür diliyorum. Umarım bizi affeder.