İş İnsanı Kaptan Mustafa Can Yayın Yönetmeni Çelik'in Sorularını Cevapladı (Özel Haber)
Çankırı Konfederasyonu Genel Başkanı Kaptan Mustafa Can, Orta Organize Sanayi Bölgesi’nde katıldığı program sonrası www.haberci18.com Yayın Yönetmeni Mustafa Çelik’in sorularını yanıtladı.

07 Ekim 2025 - 16:12 - Güncelleme: 07 Ekim 2025 - 16:20
Kaptan Mustafa Can. “Artık Siyaset Yapmayacağım Ama; Çankırılılara Yol Acacağım!”
Çankırı Konfederasyonu Genel Başkanı Kaptan Mustafa Can, www.haberci18.com Yayın Yönetmeni Mustafa Çelik’in sorduğu sorular üzerine, “Siyasete bireysel olarak veda ettiğini, ancak siyaset yapmak isteyen Çankırılılara destek vereceğini belirtti.”
Çankırı Konfederasyonu Genel Başkanı Kaptan Mustafa Can, Orta Organize Sanayi Bölgesi’nde katıldığı program sonrası www.haberci18.com Yayın Yönetmeni Mustafa Çelik’in sorularını yanıtladı.
Siyasetten yatırımlara, genç girişimcilerden Çankırıspor’a kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulunan Can, artık bireysel siyasete girmeyeceğini net bir şekilde dile getirdi.
Kaptan Can, genç girişimcilere yönelik desteklerinden, siyasete bakışına ve Çankırı Konfederasyonu’nun hedeflerine kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
Mustafa Çelik bey kardeşim İnternet Medyacı olarak, güzel bir soru sordunuz. “Siyaseti bırakmadım ama; artık aday olmayacağım.
Yayın Yönetmeni Mustafa Çelik’in Sorusu: Değerli vede çok kıymetli bir iş insanısınız. Daha önce siyasette aktif görev aldığınızı biliyoruz. Şu anda yeniden bir siyasi hareket içerisindemisiniz, Yoksa iş hayatınıza yatırımlarlamı devam devam edecekmisiniz?
Sorumuza cevap veren Kaptan Mustafa Can, siyasetten tamamen çekilmediğini ancak artık bireysel olarak aday olmayacağını belirtti.
“Siyaseti tamamen bırakmış değilim ama bireysel olarak artık siyaset yapmayacağım. Ne milletvekili ne de belediye başkanı adayı olarak beni göreceksiniz.
Yalnızca siyaset yapmak isteyen Çankırılılara yol açmak, destek olmak için çalışacağım. Çankırılıların, özellikle Ankara ve İstanbul’da hak ettikleri belediye başkanlıklarını ve vekillikleri kazanmaları için elimden geleni yapacağım. Ben aday olmayacağım ama her zaman hemşehrilerimin arkasında olacağım.”
Genel Başkan Kaptan Mustafa Can’a Spor İle İlgili Sorumuzuda sorduk.
Çankırı Konfederasyonu Genel Başkanı Kaptan Mustafa Can olarak, Çankırı FK’ya Kulüp Başkanı olma gibi bir hayaliniz varmıydı?
“Çankırı FKspor’a Başkan olmak hayalimdi ama; daha faydalı olduğum yer, Orta Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yapmak” dedi.
Kaptan Mustafa Can, Çankırıspor’a duyduğu ilgiyi de dile getirerek, iş insanı kimliğiyle kente daha fazla fayda sağladığını vurguladı.
Çankırı Fkspor ve Konfederasyon Vurgusu
“Çankırıspor’a başkan olmak hayalimdi; fakat iş adamı kimliğimle daha faydalı olduğum söylendi. Sayın valimizin ricasıyla kulübe elimden geldiğince destek oluyorum. Önceliğim ise Çankırı Konfederasyonu’nu üst lige taşımak. Şu anda 350 Bin üytemiz var. Bu, Çankırılıların yaklaşık 1 Milyon Yediyüz Binlik toplam sayısının beşte biri demek. Hedefimiz tüm Çankırılıları konfederasyona üye yapmak, birlikte hareket etmenin gücünü hissettirmek ve bu gücü Çankırı adına kullanmak. İş dışında tüm enerjimi buna harcıyorum.”
Memleketine yatırım yapmanın gururunu yaşadığını belirten Can, “Bu toprakların çocuğu olarak bu topraklara hizmet etmek bizim için bir onurdur. Ayrıca şehir içi ve dışındaki iş birliklerine, yeni yatırımlara ve yerel kalkınmaya dair destek taahhütlerini yenileyen; değerli vede çok kıymetli iş insanımız Kaptan Mustafa Can gençlerin yanında olmaya devam edeceğini belirtti.
Bizleri sosyal medyadan takip ettiğini vurgulayan Çankırı Konfederasyonu Genel Başkanı Kaptan Mustafa Can, “Basın bir şehrin gözü kulağıdır. Sizde güzel işler çıkarıp, doğru ve tarafsız gazetecilik yapıyorsunuz. Şehrimizin sorunlarını masaya yatırıp çözüm arıyorsunuz. Şahsınız ve çalışanlarınızı tebrik eder, başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
www.haberci18.com Yayın Yönetmeni Mustafa Çelik’in soru cevaplı röpartajı hatıra fotografı çekinilmesi ile sona erdi.
Bu haber 749 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR