Güneş İlkokulu'ndan E-Twinning Projesi

Rabia Aslan, Zeynep İnan ve Rahime Rana Aydın tarafından 5 eTwinning projesi belirlenmiştir.

Güneş İlkokulu'ndan E-Twinning Projesi
29 Kasım 2020 - 00:41 - Güncelleme: 29 Kasım 2020 - 10:08
Çankırı Merkez Güneş İlkokulu öğretmenleri Rabia Aslan, Zeynep İnan ve Rahime Rana Aydın aracılığı ile Avrupa okullarıyla iş birliği yapmak için eTwinning projeleri hazırlamaya ve hazırlanan projelere ortak olmaya başladılar.

’eTwinning Projeleri’’nin amacı, Avrupa ve Türkiye’deki okulların birbirleri ile bağlantı kurabilmeleri, ortak çalışmalar yürütebilmeleridir. Bu çerçevede Rabia Aslan, Zeynep İnan ve Rahime Rana Aydın tarafından 5 eTwinning projesi belirlenmiştir.

Proje isimleri: Efsaneler Geri Dönüyor (Legends Returnıng), Alfabenin Gizemi (Mystery Of The Alphabet), Dijital Öğrenme Z Kuşağı Öğreniyor (Dıgıtal Learnıng Generatıon Z Is Learning), Pandemi ile Yaşamayı Öğreniyorum, Kültürümüz Kardeşimle Köprümüz.

Ekim ayında başlayan projelerde okulumuzdan 60 öğrenci Azerbaycan, İspanya ve Türkiye’deki birçok okulla ve bu okullardaki öğrencilerle iletişim kurabilecek, çeşitli web2 araçlarını kullanabilecek, farklı bölgeleri ve ülkeleri tanıyabilecek, en önemlisi de uzaktan eğitim aldıkları bu günlerde eğitimden kopmayarak farklı deneyimler yaşayabileceklerdir.


Projenin uygulanmasında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.




Bu haber 11374 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum