Başkan Esen'den Üniversiteli Gençlere Karşılama

Öğrencileri tek tek karşılayan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı’yı tanıtarak gençler ve aileleri ile sohbet etti.

Başkan Esen'den Üniversiteli Gençlere Karşılama
03 Ekim 2022 - 13:09 - Güncelleme: 03 Ekim 2022 - 13:15
Karşılama

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, üniversite eğitimi için Çankırı’ya gelen üniversiteli gençleri şehirlerarası otobüs terminalinde karşıladı.

Üniversiteli gençlere ve ailelerine yönelik oryantasyon hizmeti veren Çankırı Belediyesi, gençlere ikramlarda da bulundu. Öğrenciler, yolculuk sonrası ilk nefesini Belediyenin oluşturduğu dinlenme alanlarında aldı.


Çankırı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Hilal Masa, terminale kurduğu karşılama ve tanıtım standında ülkenin farklı illerinden Çankırı’ya gelen gençleri karşıladı. Öğrencileri tek tek karşılayan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı’yı tanıtarak gençler ve aileleri ile sohbet etti. Çankırı’nın öğrenci dostu bir kent olarak emin adımlar ile ilerlediğini belirten Esen, bu süreçte gençlerin en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini belirtti.

52 yıl önce Çankırı’da öğretmen olarak görev yapmış emekli öğretmen Mehmet Ali Işık, Bartın Ulus’tan geldiğini belirterek “52 sene sonra geldiğimde öğrencilere gösterilen ilgiyi görünce tekrar 52 yıl gençleşmiş oldum. Belediyemize ve Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber 2682 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Emre Ersoy
    1 yıl önce
    Biraz geç olsa da şimdi okudum haberi. Gerçekten de çok ince ve nazik bir davranış olmuş, 20 sene önce üniversite okuduğum şehre gittiğimde beni otogarda resmen yamyamlar karşılamışti. Teşekkürler Başkan bey !!